MENÜ

Gölge etmeyin!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligin ilk iki haftasında birer penaltısı verilmeyen, ‘20 Eylül Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü’nde, son dakika golü hatalı bir bayrakla iptal edilerek galibiyet serisi kesilen ve başkanı 84 gündür özgürlüğünden yoksun olan Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol Şubesi A Takımı, onikinci günde dördüncü maçını oynamak için Kayseri’deydi dün akşam.
Fenerbahçeli taraftarların tüm dünyaya armağan ettiği Salı akşamki büyük gösteri ise, hâlâ manşetlerde, dillerde, gönüllerdeydi. Ne muhteşem bir gövde gösterisiydi o öyle! TFF’nin o akşam orada bulunanlarla ilgili açıklaması ise, oldukça garip geldi Fenerbahçeliler’e! Demiş ki TFF, “üstlerine düşen görevi olağanüstü bir süreçte ve büyük bir hızla algılayarak cevap veren kadınlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz”.
Şaka gibi, gerçekten! O kadınlar ve çocuklar tribünlere, erkekler kaldırımlara sizin davetiniz üzerine gitmedi ki! Fenerbahçeleri için gittiler oraya. Aylardır büyük bir itidalle sürdürdükleri direnişleri için oradaydılar, tıka, basa! Tepeden, tırnağa, siyasetten, futbola kadar birçok şeye yön verenlere, güçlerini göstermek için gittiler Saracoğlu’na. Sorun bakalım, sahiplenmeye kalkmanıza nasıl cevap verecekler!
Sizler; kendinize, kurullarınıza ve hakemlerinize çeki düzen verin yeter!

YORUM YAZ