MENÜ

Büyük usta

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk maçta da, takımını ileri taşıyıp rakip sahada bulunmasını ve pozisyon aramasını sağlayan oyuncuydu Volkan Şen, dün akşam da. 13. dakikada adaşının yan topa çıkarken yaptığı zamanlama hatasını, biraz panikleyip harcamasa, bu kadar rahat olmayabilirdi, rakipleri için rövanş. Ancak, evden kaçan çocuklar gibi deli dolu, etkili oyunu bir yanaydı Volkan Şen’in, agresifliği, siniri, çocukluğu bir başka yana. Genellikle Carlos, biraz Alex, biraz Selçuk derken, teskin etmeye çalışmayan kalmadı. O ise, yine yaramaz ve huysuz tavırlarıyla dinamik oyununu gölgede bırakmayı başardı!

Hüseyin Göcek bile onun kurbanı oldu. Az önce sarı kart görmüş olmasına rağmen, ısrarla Emre’yi tırtıklayan faulünü kırmızı göstermemek için es geçen Göcek, Emre’den gelen sert tepkiyi de sarıyla geçiştirmek zorunda kaldı. Tekme sert değildi belki ancak, sadece niyetinden dolayı bile Emre kızarmalıydı...

Bursa akşamının Volkan’dan bile çok hayret verici olayı, Güiza’nın gol atmasıydı. Yerden seken, önünden geçen, ağır kalan, hızlı giden toplarla buluşmayı uzun süredir beceremeyen, şut atma konusunda bile geldiğinden bu yana gerileyen İspanyol okçu, bu büyük başarısıyla satırlarımız arasında yer almaya hak kazandı!

Bildiğiniz üzere bu kupanın en önemli özelliği, 25 yıldır Fenerbahçe’nin kazanamıyor olması. Sarı-Lacivertliler için bir diğer özelliği ise, kazanabilirlerse seneye bu kupa sayesinde Avrupa’ya çıkabilecek olmaları. Çünkü ligde işleri oldukça zor. Kupayı kazanıp Avrupa vizesi almaları şimdilik en kolay yol. Bu yolu açacak en önemli kişi ise, dün bir kez daha görüldüğü üzere büyük usta Alex. Onu izleyebilmek, gerçekten büyük bir zevk.

YORUM YAZ