MENÜ

Tribünde barış sahada Barış!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, Bursa’yı pozisyona boğmadı, futboluyla silip süpürmedi ama yıllardır hasret kaldığı bambaşka bir sezon başlangıcı yaptı. Slogan çok net; camiada barış, herkesle barış ve elbette sahada Barış! Ali Koç’un ortaya koyduğu vizyon, centilmen tavır ve naif üslup sadece Kadıköy’ün değil futbol dünyasının iklimini değiştirdi. Saha dışındaki barış çok değerli ama en az onun kadar değerli olan Fenerbahçe’nin saha içinde de harika bir Barış’a kavuşması. Altınordu’da harika bir alt yapı eğitimi, açık bir ufuk ve pırıl pırıl bir saha duruşu. Ayew ile kanatları değişerek oynadı, hücuma büyük hareket kattı. Sanırım Cocu’nun Fenerbahçe’deki Lozano’su olacak. Hocalar değişse de Josef ile Topal’ın yan yana oynama durumu değişmiyor. İki golde de var olmalarına rağmen iç sahada Bursa ile oynarken aşırı ‘önlem’ içeriyorlar. Üretimde bir Eljif Elmas ya da Ekici etkisi yarattıklarını söylemek zor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe neredeyse orta yapmadan maçı bitirdi. (1/4) Slimani gibi gerçek bir santrforla oynarken de öncelik forvetlerin topla içeri kat etmesi mi olacak?

Haberin Devamı

Maçın sorusu

Barış Alıcı harika oynadı. İkinci gole doğrudan katkı yaptı, hem sağda hem solda Fenerbahçe’yi rakip kaleye taşıyan oyuncuydu.

Maçın olayı

Kadıköy’ün yıllar sonra sezonun açılış maçında böylesine coşkuyla dolması.

Kısa mesaj

Dünya Kupası’nda VAR ile pozisyonlar daha çabuk analiz ediliyordu. Umut Meler’in kulaklıktan VAR hakemleriyle diyalogları oyunu fazla soğuttu.

YORUM YAZ