MENÜ

Tek cephe

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ülke futbolunda kulüpler hem en güçlü ve en büyük olduklarını iddia ediyorlar hem de en mağdur...Aykut Kocaman’ın son çıkışında haklılık payı yok değil. Öncelikle hakemlerin karar standardını oturtması şart. Konu sadece Fenerbahçe ile ilgili değil, dün Şenol Güneş mağduru oynadı, yarın Terim oynayacak. Burada en karlısı futbolcular. Zira bir futbol takımının teknik direktörü böyle düşünüyorsa futbolcu da işte şimdi yırttık diyebilir. Çünkü futbolcu mazereti sever.

Camia eleştirisi etkiliyor

Fenerbahçe’nin önünde zor bir fikstür, Kocaman’ın elinde ise dar bir kadro var. Hocanın hakem standardı konusundaki eleştirileri bence ülke futbolunun kanayan yarası. Aykut hocayı camianın ve kendi taraftarının eleştirileri medyadakilerden çok daha fazla etkiliyor. Camiada Aykut Kocaman tenkitleri son dönemde ayyuka çıktı çünkü. Taraftar sabah kalkıyor sosyal medyada Kocaman eleştirisi yapıyor, akşam yatıyor ‘Valbuena nasıl oynamaz?’ diyor.

Ortak cephe çağrısı

Bir de kulübün efsanesi Can Bartu’dan sert eleştiriler gelince Aykut hoca böyle bir strateji geliştirdi. Hedefe hakemleri koyarak camiayı tek bir cephede toplayıp ortak hareket etmeye davet ediyor. Bu bilindik bir stratejidir, ortak bir düşman yaratırsın ve onunla mücadele ederken seninle çatışan çatışmayan herkesle amaç birlikteliği yapar sırt sırta çarpışırsın. Hocanın yaptığı da bu.

YORUM YAZ