MENÜ

Santrforun Diagne olsa!

Abone Ol Google News

Derbilerdeki futbol fukaralığın ardından azıcık pozisyonlu maç görünce sevinir hale geldik. İki takım da tempoya ayak uydurdu, aksiyonu bol bir maç izletti. Kasımpaşa geride iyi duran, geçiş oyununu kusursuza yakın oynayan bir takım. Fenerbahçe’nin zaaflarından faydalanmak üzerine kurulu bir düzeni vardı. Ama Koeman, Mehmet Ekici ile merkezde bir fazla yetenek tercih edince topa doğru yerde sahip oldu, az top kaybetti ve kontratak savunmasını yeterli düzeyde yaptı. Fenerbahçe’nin bir santrfor sorunsalı var ve bu her maç biraz daha derinleşiyor. Diagne sadece Kasımpaşa’nın değil ligin en formda santrforu. Bu sezon üç büyüklerin hücum hattı dökülüyor. Terim, Güneş ve Koeman ‘Diagne benim santrforum olsa’ sorusunu kafasında en az bir kez kendine sormamış mıdır?

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’nin Slimani diye bir yıldızı mı var yoksa sorunu mu var?

Maçın starı

Diagne ligimizin en formda ve garanti santrforu. Slimani’nin döküldüğü bir gecede Diagne’nin 2 gollük performansı dikkat çekiciydi.

Maçın olayı

Haberin Devamı

Tempolu ve bol aksiyonlu bir maçtı. Sanırım en dikkat çekici enstantane Özgür Çek’in topu kendi kalesine göndermesiydi.

Kısa mesaj

Diagne’nin kaçırdığı penaltı sonrası Eduok’un ceza sahasına erken girmesi gerekçesiyle verilen endirekt vuruş kararı bir kural hatası mıdır, yorum hatası mıdır?

YORUM YAZ