MENÜ

Santrforsuzluk başa bela

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın Akhisar karşısındaki Süper Kupa performansı vasatın altındaydı. Yine bir sezon öncesi yine santrforsuz oyun denemeleri... Net görünen bir kaç detaya değinerek başlamalı sezona. Seri çok iyi oyuncu ama yanında Selçuk’la değil kaliteli bir savunmacıyla. Babel santrfor değil. Galatasaray taraftarı tam bir yıldır şöyle arkasına yaslanıp ‘bizim takımın öyle bir golcüsü var ki!’ diyemiyor. Onyekuru-Feghouli kanadından Adem-Jimmy’ye geçiş takımın oyun kalitesini düşürüyor. Feghouli bu takımın forveti, oyun kurucusu, şutörü, kalite göstergesi. Ters kanatta Emre Mor’dan bir Onyekuru çıkma ihtimali var mı? Neden olmasın! Marcao iyi bir başlangıç oyuncusu. Pas kalitesi tatmin edici. Fakat savunması için aynı şeyi söylemek en azından şimdilik güç. Mariano da bu kadar hatayla formayı kaybedebilir.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Süper Kupa neden hafta sonu oynanmaz? Lig 16 Ağustos’ta başlayacakken Süper Kupa’yı hafta içine sıkıştırmak hem seyircinin hem kulüplerin işini zorlaştırıyor.

Maçın starı

Seri’nin gelişi en çok Belhanda’ya yarayacağa benziyor. Galatasaray’ı çok hazır görmesek de Belhanda attığı golle bir adım öne çıktı.

Haberin Devamı

Maçın olayı!

Maç, vasat çizgide ilerlerken Emre Mor ve Feghouli’nin oyuna girmesiyle sahaya hareket geldi.

Kısa mesaj

Galatasaray’ın Falcao meselesini çözmesinin ne kadar elzem olduğu sanırım Akhisar karşısında çok daha net anlaşıldı.

YORUM YAZ