MENÜ

Öncelik stoper ve santrfor

Abone Ol Google News

Fenerbahçe kâbus gibi bir sezonu geride bıraktı. Kötü izleri silmek için iyi bir transfer dönemi geçirmek zorunda. Tarihinde en az gol atıp en çok gol yediği sezonlardan birini yaşamışken işe savunmadan başlamak mantıklı. Sırp savunmacı Kolarov çok doğru bir isim. Guardiola onu City’ye ilk geldiği sezon stoper oynatarak kaybetmişti ama Roma’daki sol bek performansı, hayata dönmesine yardımcı oldu. Disiplinli, ciddi ve sert bir futbolcu. Tam da Fenerbahçe’nin ihtiyaç duyduğu cinsten. Hasan Ali varken Ersun Yanal onu sol stopere kaydırır mı? Acil durumlarda belki ama Kolarov Fenerbahçe’nin yeni sol beki olur.

Haberin Devamı

Mantıklı bir seçenek

Yönetim Hasan Ali’yi satmak isteyebilir, bu da iyi teklif olduğu sürece son derece mantıklı bir seçenek. Elbette Kolarov tek başına tüm savunma sorunlarını çözemez. Skrtel ile anlaşma olmayacaksa, iyi iki stoper alınmalı. Serdar ve Sadık da alternatif olarak kadroya derinlik verirler. Simon Kjaer’in kiralık gelmesi sorunların önemli bir bölümünü çözebilir. Soldado ve Slimani gitti, santrfor pozisyonu boş duruyor.

Haberin Devamı

Daha fazla etki...

Max Kruse, Bundesliga’ya büyük bir potansiyel olarak giriş yaptıktan sonra Alman Milli Takımı’na kadar yükseldi. Fakat beklenen gelişimi sağlayamadı. Fenerbahçe’yi yukarıya taşıyacak bir santrfor olmasa da bonservisinin elinde olması düşük bir imza parasına anlaşma sağlanırsa Soldado’dan daha fazla etki yaratabilir. Kruse gelse bile Fenerbahçe’nin dominant bir santrfora daha ihtiyacı olacak. Ersun Yanal’ın koca sezonu tek santrforla bitirmesi mümkün görünmüyor.

YORUM YAZ