MENÜ

Kabuk değil gövde değişmeli

Abone Ol Google News

Lucescu’nun yapmak istediğini söyledikleriyle yaptıkları arasında fark var. Hoca ne zaman milli kamp olsa mutlaka ortaya yabancı tartışması çıkıyor. Herkes o tartışmanın peşinden koşuyor, milli takımın kabuğunun değil gövdesinin değişmesi gerektiğini göremiyor. Sağ bek Şener, sol bek Hasan Ali’yle başladıktan sonra bırakın gövdeyi kabuk değişiminden söz etmek ne mümkün... Topal ile Okay’ın oynamasıyla Josef ile Topal’ın oynaması arasında bir fark yok. İyi forvetlere rağmen merkezden öne giden topların kalitesi vasatın altındaydı. Cengiz’i oyunun içine çekemedik. Milli takımın kabuğunu değil gövdesini değiştirmesi şart. Oğuzhan ve Emre Akbaba’dan en az biri sahada olmalı. Savunmada 4 benzemezle oynamanın bedelini ödedik. Bu sezon ilk resmi maçına çıkan Çağlar, ilk yarıdaki hamle hatalarına rağmen ikinci yarıda fena değildi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kabuk değiştirmek isteyen Lucescu, ligde sadece 2 maç forma giyebilen Şener’in yerine Lille’de harika bir sezon başlangıcı yapan hem de 7 yaş küçük olan Zeki Çelik’e süre veremez miydi?

Haberin Devamı

Maçın starı

1.96’lık dev santrfor Dzyuba savunma dengemizi alt üst etse de Rusya’nın kalecisi Lunev kurtarışlarıyla maça damga vurdu.

Maçın olayı

Hakan Çalhanoğlu ile Rus kaleci Lunev arasında ilginç bir düello yaşandı. Hakan, 3 net şutunu çıkaran Lunev’i sanırım uzun süre unutamayacak.

Kısa mesaj

Ortalık yabancı tartışmalarıyla yıkılırken tamamı yerli milli takımımızın, Rusya maçını son saniyeye kadar yayınlayacak televizyon kanalının olmamasını kim nasıl izah edecek?

YORUM YAZ