MENÜ

Falcao kâbusa son verecek

Abone Ol Google News

Galatasaray fragmanda bekleneni veremedi, taraftar merakla filmin kendisini bekliyor. Her hafta bir oyuncusunun kırmızı kart görmesi, santrfor transferinin son güne kalması derken üstüne bir de Fatih Terim’in cezası gelince Galatasaray için 3 maçlık fragman kâbusa döndü. Falcao’nun gelişi Galatasaray’da birçok negatif durumu pozitife çevirebilir. Öncelikle tüm kariyeri bol forvetli oyun modelleriyle geçmiş Terim’in santrforsuz oyun kâbusuna son verecek. Falcao sıradan bir golcü değil, gittiği her takımda devrime imza atan bir karakter. O yüzden Galatasaray’ın Kasımpaşa maçından itibaren sahada yepyeni bir oyun modeliyle oynaması beklenebilir. En azından artık Babel’den ya da bir başkasından zorlama santrfor yaratma çabalarını görmeyeceğiz.

Haberin Devamı

Lemina kalite katacak

Bu bile başlı başına bir oyun devrimi anlamına gelir. Falcao, Babel ile önde iki forvet de oynar, iki yanına Feghouli - Babel’i alarak da. Galatasaray’ın Falcao’nun gürültüsünün arasında aldığı Lemina da orta sahaya kalite katacak oyunculardan biri. Nzonzi ile Seri’yi birlikte çok izleme fırsatı bulamadık. Bugün Lemina - Nzonzi yeni bir sayfa açabilir. Lemina, Seri kadar pas oyuncusu olamaz ama onu tarif ederken her şeyden biraz var ama direnci yüksek diyebiliriz.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Galatasaray 3 haftada çok kolay gol yedi ve eksi averaja düştü. Kasımpaşa maçı bir dönüm noktası olmak zorunda.

Ön plana kim çıkar?

Şüphesiz tüm gözler Falcao’nun üzerinde olacak. En az onun kadar ilgi çekici bir başka detay ise Quaresma’nın Kasımpaşa forması giyecek olması.

YORUM YAZ