MENÜ

Düşenin dostu Yanal

Abone Ol Google News

Hız felakettir ama trafikte. Futbolda ise bir gerekliliktir. Rodrigues ve Moses ile ligin en hızlı kanatlarına sahip Ersun Yanal, Kasımpaşa’nın sol beki atılmışken Rodrigues-Dirar değişimiyle takımının fark yaratacağı kalemden feragat etti. Fenerbahçe ligin topa en çok sahip olan takımı. Fakat bu sahiplik Kasımpaşa karşısında, rakibin eksik kaldığı neredeyse 30 dakikalık bölümde ve ikinci yarının genelinde işe yaramadı. Kemal Özdeş ise merkezden Khalili’yi çıkartıp Veigneau hamlesini yapmak zorunda kalmasına rağmen Koita’yı hızlı hücumun merkezine yerleştirerek ikinci yarıyı 1-1 bitirmeyi başardı. Fenerbahçe 30 dakikaya yakın bir kişi fazla oynamasına rağmen ve topa sahip olmasına rağmen tüm gollerini duran toptan attı. Ersun Yanal’ın bu maçtaki hamlelerini oturup bir kez daha düşünmesi önümüzdeki haftalar için Fenerbahçe’nin yararına olacak sanırım.

Haberin Devamı

Maçın sorusu

Fenerbahçe’nin bu maçtaki tüm gollerini duran toptan atmasında Ersun hocanın oyuncu değişimlerinin ve akan oyun planındaki zaaflarının rolü yok mu?

Haberin Devamı

Maçın starı

Luis Gustavo sahada topla en çok buluşan oyuncu (105) olmasının yanı sıra yüzde 93 pas isabet oranıyla merkezi elinde tuttu.

Maçın olayı

Karim Hafez’in ikinci penaltıdan sonra hakemi alkışlayarak ikinci sarıdan kırmızı görmesi.

Kısa mesaj

Fenerbahçe savunmasının en kötü performans gösterdiği maçtı. Kasımpaşa’nın ikinci golünde, korneri kullanan oyuncunun çizgide kaldığı düşünüldüğünde sahada 11/9 üstünken golü yemenin izahı zor olsa gerek.

YORUM YAZ