MENÜ

Bir salın artık futbolu!

Abone Ol Google News

Türk futbolunu hiç takip etmeyen bir İngiliz futbolsevere Victor Moses’ın geçen hafta gol atmasına rağmen Kayseri’de yedek kaldığını söylesek, muhtemelen Fenerbahçe’nin forvet hattında Pedro, Mane ya da Salah’ın oynadığını düşünebilir. Moses koca bir ilk yarıyı kulübede Pedro’nun arkasında geçirmiş olsa da geçen haf ta gösterdi ki; Fenerbahçe’nin en diri, en hızlı ve en kaliteli oyuncusu. Kayseri deplasmanında Moses ile başlamamak büyük bir futbol trajedisinin habercisiydi aslında. Fa kat hakem Alper Ulusoy başrolü kimseye bırakmadı. Facia bir yönetim gösterdi, iki takım için de yanlış düdükler çaldı. VAR değil her bir futbolcuya çip bile taksak yine hakemler hata yapacaklarmış gibi geliyor. Çünkü birçoğunun yeteneği yok, futbolu bilmiyorlar ve gelişime kapalılar. Futbol sektöründe en çok hata yapan departman maalesef onlar. Bir salın artık ülke futbolunu diyesi geliyor insanın.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Şamil’in, Mehmet Ekici’nin bileğine basmasının karşı lığı faulü geçtim net bir disiplin cezası değil midir? Ama Alper Ulusoy faul bile çalmadı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Chery, Kayserispor’un hücum organizatörü oldu, iyi oynadı, bir asist yaptı. Cezası 1 maça indiği için maça 11 başlayan Mensah da Chery’ye eşlik etti.

Maçın olayı

Soldado atıldıktan sonra Kayseri cesaretlendi. Moses’ın solda, Ayew’in önde kaldığı dakikalar Fenerbahçe ayakta kaldı. Yanal; Frey ve Eljif tercihleriyle momentumu kaybetti.

Kısa mesaj

Soldado’nun küfür edip etmediğini görmek mümkün değil, rapora öyle yazacaktır Ulusoy. Ama şunu söyleyeyim; hakemlerimizin önemli bir bölümü gelişime kapalı. FIFA kokartının alınması Ulusoy’u bitirmişti zaten.

YORUM YAZ