MENÜ

Akhisar kupaya tutundu

Abone Ol Google News

Kasımpaşa için de Akhisar için de hayat ligde hayli zor geçiyorken Türkiye Kupası ikisi adına da bir nefes molası gibiydi.

Haberin Devamı

İlk maçı Akhisar 3-1 kazandığı için İstanbul’daki rövanşa rahat geldiğine şüphe yok. Bu rahatlık maçın başında öne geçmelerine yardımcı oldu.

Kasımpaşa, Diagne ve Eduok gittiğinden beri gücünün yarısını kaybetmiş gibi. Trezeguet her şeyi yapmaya çalışıyor, topun sahibi gibi oynuyor, asist yapıyor, gol arıyor. Ama Mısırlıyı tamamlayacak ikinci bir oyuncu olduğunu söylemek zor. Ayrıca Kasımpaşa ligin en kötü savunma yapan takımı. Bu savunma zaaflarının Akhisar karşısında da sürdüğünü görmek için sadece yedikleri ilk gole bakmak yeterli sanırım.

Josue, Trezeguet’in Kasımpaşa’da yapmaya çalıştıklarını Akhisar’da dün gece fazlasıyla yerine getiren bir orkestra şefiydi. Topa en çok ama en zekice dokunan adamdı dün gece. Akhisar’ı rakip sahaya yerleştirirken hep doğru adamı buldu.

Dar kadro ve can havli...

Attığı gole şansı yardım etti ama şans da çalışanın, çabalayanın yanında olur genelde. Akhisarsporlu futbolcular ligde son sırada olmalarına rağmen kupada Kasımpaşa’yı saf dışı bırakarak sezonun kalan bölümüne ayakta girdiklerini düşünebilir. Fakat dar kadro ve can havliyle oynanan lig maçlarına eklenecek kupa takvimi işleri daha da zorlaştırabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ