MENÜ

46 gol yersen...

Abone Ol Google News

Beşiktaş ile Trabzonspor’un 3.’lük yarışı cuma gecesini biraz daha iddialı hale getirdi. Kasımpaşa’ya ligin ilk yarısında 4-1 kaybeden Beşiktaş psikolojik bir kırılma yaşamıştı. Mayıs’ı Aralık’ta kaybetmişti aslında. Yeniden yarışa ortak olmayı önemli oranda Burak Yılmaz ve Adem Ljajiç’e borçlu. Burak dün gece yoktu, yerine Güven oynadı. ‘İyi ki de oynadı’ dedirtti. Kaleye yüzünü döndüğü yer ile kat ettiği mesafeye bakınca attığı ilk gol çok üst düzey bir santrforun atacağı cinstendi. Beşiktaş’ın yediği ilk gol sezonun özetiydi aslında. Şampiyonluğa oynayan bir takım sezonda 46 gol yemez. Eğer yerse, üçüncülüğe sevinir hale gelir. Yeni sezonda yönetimin işe savunmadan başlaması kaçınılmaz. Bu arada Beşiktaş şampiyonluğu son Galatasaray derbisinde kaybetmedi. 26 puanda kaldığı ilk yarıda Antalya, Sivas, Göztepe, Başakşehir, Kasımpaşa maçlarında yitirdi. Yoksa ikinci yarı topladığı 39 puan şampiyonluğa yeterdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Quaresma bu maçın tekrarını izlese 10 üzerinden 5 bile vermeyecekken oyundan çıkarken niye tavır yapar?

Haberin Devamı

Maçın starı

Güven Yalçın’ı müthiş bir kariyer bekliyor. Gol portföyü çok renkli, golün her türlüsünü atıyor. Hattrick yaparak geceyi aydınlattı.

Maçın olayı

Cyle Larin’in Beşiktaş formasıyla sahaya 11’de çıkıp 90 dakika kalabilmesi.

Kısa mesaj

Beşiktaş tam 46 gol yedi. Feda sezonundan (49) bu yana bir rekor. Takip eden son 5 sezonda Siyah-Beyazlı takımın yediği gol sayısı 30-35 bandındaydı.

YORUM YAZ