MENÜ

Jun'dan iyisi can sağlığı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Alanzinhoooo, Alanzinhooo, Alanzinhooo! Hava alanına gelenler önce böyle bir tempo tutturmaya çalıştı, tıpkı Brezilyalı’nın oyunu gibi!
Tutturulamadı!
Varyeteler, topuklar, yapılı saçlar!
Güvendiğim insanlar izledi, hepsi de ‘iyi’ dedi...
Kriz havasına gerek yok. Zaten ülkemizde de kriz yok! Olsa bakanlarımız çocuklarına söylerdi... Onlar da ‘mısır’ patlatmaz, batacak ‘gemileri’ ‘enerji’ ile yüklemez, kürek mahkumlarına ‘bahşiş alın’ demezdi!
Eee şimdi durduk yerde kriz çıkarmanın da anlamı yok.
Sadece endişem şu; Jun Türkiye’ye gelmişti, ılık bir yaz akşamı... Kaan Bora, Serkan Hacıoğlu ve ben alandaydık, tabiri caiz ise dünyanın parası verilen Jun’u biz karşıladık! Çek Ligi’nin gol kralıydı ama pasaport polisi dışında kimse yüzüne bakmadı. Ayıptır söylemesi, cebine para koyduk! Yok yok elden değil, kendi kartıyla bankamatikten çektik de öyle koyduk!
Olmadı, tutmadı, tek golünü Beşiktaş’ta attı, gitti!
Aslında yönetim golü kendi kalesine atmıştı. Bu sürekli koz olarak kullanıldı.
Ve birkaç hafta öncesi... Mekan dış değil, iç hatlar, bu hattı Trabzonlular bastılar! Yönetici akını, medya alakası. Ama yine FANATİK giydirdi! Yanlış anlamayın formayı.
Kolbastı olmadı, Samba yapacaktı ama unutmuştu. Dile kolay; Brezilya’dan Norveç’e geçmiş, oradan Jet-Lag’a geçmiş, İstanbul üzerinden Trabzon’a inmişti. Görüntülerini görmesek, izleyenleri bilmesek ‘bu ne?’ diyecektik.
Hala zamanı, top top kumaşı var. İri Yusuf’tan sonra ufak gelmiş olabilir ama bu haftaki Denizlispor maçında taraftar Alanzinho’ya not verecektir. Trabzonspor taraftarı krediyi zor verir, geri ödemeyi geciktirir. Bu yazıyı inşallah birisi Alanzinho’ya çevirir. Zira ‘Fırtına’ya karşı koşulmaz, bilinir!

YORUM YAZ