MENÜ

İlke imza attı

Abone Ol Google News

Trabzonspor daha önce de bu seviyeye yakın bazı performanslar ortaya koymuştu. Ancak sürekliliği olmayınca bazı iyi oynadığı maçları bile kaybetti. Fakat dün gece başkaydı. Ünal Karaman’ın öğrencileri dün ilk kez bu kadar süreklilik gösterdiler, motivasyonlarını kaybetmeden mücadele ettiler. Tabi bunda bir büyük maç oynuyor olmanın etkisi çok büyük ama sonuçta kötü sezon geçirse de Fenerbahçe’ye karşı bunu başarmak kolay iş değil. Sahadaki futbolcular, kelimenin tam anlamıyla tribündeki taraftarları yordu. Tamam, bu performansı sezona yaymak hiçbir takımın başarabileceği bir iş değil. Fakat biraz daha bu maçı baz alarak yapabileceklerini görmeleri Bordo-Mavililer’e eminim seviye atlatacaktır. Sonuçta Karadeniz temsilcisi her açıdan çok hak edilmiş bir galibiyete imza atarak krizlerden çıkmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzonspor’un böyle iştahlı oynaması için sürekli Fenerbahçe ya da Galatasaray gibi devlerle mi karşılaşması lazım!

Maçın starı

Trabzonspor’da 1-2 kişiyi öne çıkarmak takım performansına haksızlık olur. O yüzden Fırtına komple maçın tartışmasız starıydı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Rodellaga’nın penaltı kaçırdığı andan sonra golcü oyuncu çok içine kapandı. O penaltı olmasa dün geceye imzasını atanlar arasına girebilirdi.

Kısa mesaj

Trabzonspor taraftarı rakiple uğraşmayı bırakıp kendi takımına konsantre olunca çok etkili olacağını gösterdi.

YORUM YAZ