MENÜ

Fenerbahçe kadar değerli

Abone Ol Google News

Eminim ki, Trabzonspor taraftarının büyük bölümü halen geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe maçını unutmamıştır. Doğrusu pek de unutulacak bir gece değildi. Trabzonspor takımı o gün Türkiye Ligi’nin üzerinde bir performansa imza attı, rakibi her ne kadar sıkıntılı günler yaşıyor olursa olsun. Sadece 3 puan için değil bu söylediklerim. Çok kısa aralıklar dışında 90 dakikaya yaydıkları kalite mücadele konsantrasyon kokan oyunla beraber kendi başlarına da iş çıkardılar aslında! Çünkü taraftar artık çıtayı çok yükseltti. Hep o gece üzerinden baz alacaklar sahadaki Bordo-Mavililer’i. Yani madem yapabiliyorsunuz, bugün neden yapmadınız, yapamadınız, diye soracaklar hep. Böyle bir atmosfer altında çıkılacak Kayserispor karşılaşmasına. Fenerbahçe maçında yakalanan pozitif atmosferi sürdürmek için Karadeniz ekibi sadece kazanmak değil, iyi de oynamak zorunda. Yani derbi kadar değerli bir 90 dakika bekliyor Ünal Karaman ve öğrencilerini.

Haberin Devamı

KISA MESAJ

Trabzonspor’un artık sadece ‘büyük’ maçlarda konsantre olmadığını, sadece göz boyamak için o maçları oynamadığını göstermesi için bu tip sınavları da başarıyla geçmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

BU İSTATİSTİĞE DİKKAT!

Fırtına’nın golcüsü Hugo Rodellaga, Akhisarspor ve Trabzonspor formaları ile Kayserispor karşısına çıktığı son 5 maçta rakip fileleri4 kez sarsarken, 1 de asist yaptı. Kolombiya’lı attığı 3 golü ise deplasmanda kaydetti.

ÖN PLANA KİM ÇIKAR?

En başından beri Sosa’nın kaptanlığı taşıyıp taşıyamaması değil, bu sezon Trabzonspor’u ne denli sahipleneceğiydi aslında mevzu. Arjantinli, kafası saha dışında, para pul işlerinde olmayınca konsantrasyonunu sağlayabiliyor. Yönetim de madem elinde böyle bir değer var iyi bakmaya çalışıyor. Giderek yükselen ivmesi Fener maçında tavan yaptı. Bundan sonra da sadece Kayseri sınavının değil her maçın belirleyicisi olacaktır.

YORUM YAZ