MENÜ

Kontrolden çıkmış kamyon

Abone Ol Google News

Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasının hakemi Fırat Aydınus açısından aslında zor görünmeyen bir maç oldu. Oyunda onu zorlayacak pozisyonlar da pek olmadı. Fırat Aydınus, oyunun genelini iyi yönetti. Ancak yapmış olduğu basit bir-iki hata gereksiz yere tartışılmasına neden oldu. Bunlardan en önemlisi; 34. dakikada topsuz alanda pozisyon almak isteyen Kerem’i arkadan tutup çeken İsmail Köybaşı, sarı kart görmeliydi.

Haberin Devamı

Bu kez sarı gösterdi

Ancak aynı İsmail Köybaşı bu kez 79. dakikada aynı benzer pozisyonda yine Emrah’ı tutup çekince bu kez sarı kart gördü. Bir önceki pozisyonda da İsmail sarı kart görmüş olsaydı, kendisi oyundan atılmış olacaktı. Maçın bitiş düdüğüyle beraber Deniz Barış’ın Fırat Aydınus’a karşı aşırı bir itirazı oldu. Sarı kart gören aynı oyuncu, itirazlarını abartarak devam ettirdiği için oyundan doğru olarak atıldı.

Öyle bir çarptı ki...

Bir diğer tartışılacak kritik pozisyon 9. dakikada yaşandı. Antalyaspor’un savunma oyuncusu Ali Turan, vücudunu iyi kullanarak topu önüne alan Beşiktaşlı Veli Kavlak’a dikkatsiz ve kontrolsüzce, hatta tabir-i yerinde ise ‘kontroldan çıkmış kamyon’ gibi yandan öyle bir çarptı ki, tam yüzde yüz penaltılık bir çarpmaydı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ