MENÜ

3 büyük yanlış!

Abone Ol Google News

Maçın henüz başlarında, iki takım tarafından gerçekleştirilen karşılıklı ataklar, pozisyonu bol olacak bir maçın adeta habercisi gibiydi. 23. dakikada Gaziantepspor ceza alanında Baroni’nin ortasında, top, kolu açık Dany’nin dirseğinden döndü. Net penaltıyı vermeyen Bülent Yıldırım seviyesindeki bir hakemin daha sakin olması gerekirdi. Ancak o, Alex’in yanına doğru gelmesini sert bir biçimde sarı kartla cezalandırdı. 26. dakikada bu kez Popov Fenerbahçe ceza alanında Ziegler ile Yobo’nun arasında kaldı. Yobo’nun, Popov’un ayağına yaptığı darbe de açık bir penaltıydı. Ancak bir önceki pozisyonun etkisi altında kalması, Bülent Yıldırım’ın bir kez daha penaltı çalmasını engelledi.

Haberin Devamı

Dany’nin müdahalesi temiz

Uğur Boral’ın pasında Alex’in attığı ilk golde ofsayt yoktu. Bir başka kritik pozisyon da 69. dakikada yaşandı. Alex’in Gaziantepspor ceza alanına gönderdiği harika ara pasında, Dany ile Bienvenu vücutları birbirine yapışık, topa doğru hareketlendiler. Dany kayarak topa müdahale etmek istedi ancak topa da rakibe de herhangi bir hamlesi olmadı. İlk yarıda iki net penaltıyı es geçen Bülent Yıldırım, düdüğünü olmayan penaltı için çaldı. Bu düdükle, dün akşam Kamil Ocak Stadı’ndaki tartışılacak pozisyonların çoğalmasını sağladı. Bu penaltı sonrasında Dany’e gösterilen sarı kart ise oyun kurallarının öngördüğü şekildeydi. Çünkü top kaleden uzak ve yana doğru açılmıştı.

Haberin Devamı

Yıldırım ilk maçta düştü!

Özellikle oyun içerisindeki kural dışı hareketler ile oyuncuların birbirleriyle girdiği ikili mücadelelerin çoğunun da hakem üçlüsü tarafından ayırt edilmediğini gözlemledik. Örneğin Semih ile Sezer’e gösterilen gereksiz sarı kartlarda olduğu gibi. Sonuçta sezona Gaziantepspor-Fenerbahçe maçıyla ‘merhaba’ diyen Bülent Yıldırım’ın, pek de iyi bir açılış yapamadığını gördük.

YORUM YAZ