MENÜ

Galatasaray zafer için ne yapmalı?

Abone Ol Google News

Sakin...

Haberin Devamı

Sezonun son 2 maçı, sinirler gerildi. Galatasaray 9 puan önde bitirdiği ligde şu anda 3 puan farkla Fenerbahçe’nin önünde. Son 2 maçta 4 puan alamazsa şampiyonluk garanti değil. Hatta bugün Beşiktaş’a yenilir ve Fenerbahçe de Trabzon’dan 3 puanla dönerse Saracoğlu’ndan galibiyetle ayrılmaktan başka şansı yok.

Bunun adı maskaralık

Yayıncı kuruluşun gönlü olsun diye yapılmadık maskaralık kalmadı. Play off ise bunlardan sadece bir tanesi. Savunan ne bir başkan var ne de bir teknik direktör. Türk Futbolu’nun en büyük teknik direktörü (çünkü başka hiçbir hocanın UEFA Kupası ve Milanlı kariyeri yok) “Bize kimse birşey sormadı” diyor. Mehmet Ali Aydınlar Federasyonu’nun icraatı. Oldu-bitti ile play off hayatımıza zorla sokuldu. Aydınlar’ın gittiğine sevinemeden daha beteri geldi, daha beter yaptırımlarla. 58 değişti, 105 eklendi, bütün lig PFDK’na sevkedildi. Beşiktaş’ı yönetirken batıran Yıldırım Demirören bu kez de Türk Futbolu’nu batırması için göreve getirildi. Beşiktaş’ın yeni Başkanı Fikret Orman, UEFA’ya yalvar yakar zor kurtardı kulübünü. Demirören Federasyonu topuyla tüfeğiyle geliyor Galatasaray’ın üzerine. Ne istese yapmıyor, ne istemese yapıyor.

Haberin Devamı

Keskin sirke küpüne zarar

İşte bu anda başlıyor Galatasaraylılık. Seyircisinden başkanına kadar sakin olmakta fayda var. Gerçi başkan dünyanın en sakin adamı, milim milim cevap veriyor hakedenlere. Seyircinin de maşallahı var. Ne sahaya atlayanı oldu ne taşkınlık yapanı, küfür bile edilmedi. Rakip taraftarların yaptıklarını yapsalar hemen hepsini asacak bu yeni federasyon, aportta bekliyor. Fatih hocanın bir an sinirlerine hakim olamaması pahalıya patladı. O veya bu şekilde sezonu erken tamamlattırdılar imparatora. Saha içindekiler de dahil olmak üzere herkes sakin olsun. Şampiyonluktan sonra adrenalini istediğiniz gibi salın.
Alex’i kaybetmiş Fenerbahçe’nin bilenmiş Trabzonspor karşısında deplasmanda 3 puan alması pek kolay değil. Yeni Sami Yen’de Beşiktaş’a karşı favori Aslan. Gelecek 3 puan 20.45’te Galatasaray bayraklarını pencerelerden sallandırır.

YORUM YAZ