MENÜ

Çinliler'e kulübü satacak mısınız!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

-31 Mayıs 2018’de ayrıcalıklı hisseleri kaybetmemek için Sportif A.Ş. kâra geçmek zorunda. Bu durumun oluşabilmesi için herhangi bir girişim oldu mu?

-Seçim öncesi “Nakit akışını sağlamak basit, kasa kolaylığıyla değil Galatasaray’ın adını kullanarak gerekirse 100 milyon doları da buluruz” demişti. Ancak Ndiaye’nin satışından başka elle tutulur bir girdi olmadı. Mayıs’a kadar nakit ihtiyacı nasıl karşılanacak?

-Bu yönetimin borçlanma yetkisi yok. İhtiyaç olan krediler nasıl alınacak?

-Kredi bulamama sebebi olarak “Özbek alacaklarına karşı hisselere temlik koydurmuş” diyorsunuz. Özbek’in nakit alacakları ve kefaletleri 250 milyon lirayı buluyor. Sadece 20 milyonluk hisse bu alacaklarına bağlanmış. Albayrak 7 aydır ödeme yapılmadığını söylüyor. 7 aylık alacağı olan futbolcu yok. Neden böyle açıklamalar yapıyorsunuz?

-Milan Başkanı David Han Li neden Galatasaray - Antalyaspor maçını izlemeye geldi. Kulübü Çinliler’e mi satmayı düşünüyorsunuz?

-Ndiaye’yi neden sattınız? Kendi gitmek istiyorsa neden menacerine Galatasaray Kulübü 1 milyon euro komisyon ödedi?

-Seçim öncesi “Florya’ya gökdelen yapacağız” dediniz. Bunun için çalışmalarınız hangi aşamada? İhaleye girecek şirketler projenin tam ne olduğunu göremeden ne derece iyi fiyat verecekler? Ya da belirsiz bir ihaleye girecekler mi?

-Kulüp binasında başta oğlunuz ve yeğeniniz olmak üzere birçok seçimle göreve gelmemiş şahsın faal görev yaptığı gözlemleniyor. Bu sizce ne derece doğru?

YORUM YAZ