MENÜ

Futbol sezonu bitti!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lig TV’nin yeni hoca arayışları başladı

Mustafa Denizli’yi Galatasaray’a kaptırdıktan sonra Ersun Yanal’la anlaşan Lig TV Ersun hocayı da Trabzonspor’a kaptırınca, yeni hoca arayışlarına başladı. Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen ekip gözlerini Avrupa’ya dikti, hedefte Manchester City’den ayrılan Pellegrini var. Pellegrini olmazsa Atletico Madrid’in hocası Simeone ile telefon bağlantısı yapmayı planlıyor. Tüm bu gelişmeler Tümer Metin’i etkilemiş ki çevresine “Bu kanala gelen herkes bir takımla anlaştı ben iki sezondur bir teklif alamadım” diye dert yanıyormuş. Lig TV yetkilileri ise “Tümer Metin istediği yere gidebilir ama Pierro’yu kimseye kaptırmayız o bizim evladımız” açıklaması yapmışlar.

Galatasaray’dan transfer atağı

Bu sene her yönden hüsrana uğrayan Galatasaray bildiğiniz gibi sezonu dört hoca ile bitirmişti. Yönetim yeni sezona hazırlıklı girmek istiyor. Bu yüzden yıldız futbolcu transferi yerine “Her mevkiye bir hoca” sloganıyla yöneticiler kolları sıvamış. Planlamalar arasında en az iki defansif, üç dört tane ofansif, ayrıca bir tane çilek, iki de kabak hoca geleceği konuşuluyor.

Fenerbahçe’nin yeni sezonda hedefi ikincilik

Fenerbahçe’nin önümüzdeki seneki stratejisi belli oldu. Her sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe devamlı sezon sonunda ikinci olduğu için yeni sezonda ters mantık yürütmeye karar verdi. Tüm yöneticiler ve oyuncular bundan sonra basına ve taraftarlara olan açıklamalarında “Yeni sezonda, hedef ikincilik” diyerek şampiyon olmayı planlıyormuş.

Fatih Terim tedavi merkezi kurdu

Avrupa şampiyonasına hazırlanan milli takımın teknik direktörü Fatih Terim futbolcular için kampa bir rehabilitasyon ve travma merkezi kurmuş. Sezon boyu kendi takımlarında yaşadıkları sorunlar yüzünden milli takım kampına morali bozuk ve çökmüş olarak gelen futbolcular için bu kararı aldığını söyleyen Terim. “Caner eşinden boşanmış, kulübüyle kavga etmiş mental olarak hazır değil, günde iki kere hipnoz tedavisi uyguluyoruz, Burak artık çince konuşuyor, onu da Türkçe öğrensin diye kursa yolluyoruz, Arda top değil, dizide oynamak istiyor, Gökhan Töre geçen gün topu silahla vurdu geçmişte yaşadıklarını unutamıyor çok agresif, Selçuk ayağına gelen topa seyirci yuhlayacak korkusuyla dokunmuyor, Gökhan Gönül kaçan şampiyonluk aklına geldikçe hüngür, hüngür ağlıyor, eğer bu tedavi süreçlerini hızlıca gerçekleştirirsek takım olarak antremanlara başlıyacağız” açıklaması yaptı.

Transfer haberleri

l “Neymar, Beşiktaş’a göz kırptı”

l Ronaldinho, “Yıllardır geldi, gelecek haberleri yaptınız, artık ben de sıkıldım bu sene mutlaka gelicem” dedi!

l Lucescu, “Zenit’le anlaştım ama sorun yok, ilk fırsatta gelirim siz yazmaya devam edin” diye konuştu!

l Messi: 40 yaşında oradayım.

l Ronaldo, “Türkiye de oynamak isterim”deyip ekledi
“Türk Telekom reklamlarında oynadım, Turkcell’de de oynarım sonuçta, profosyenelim” sözlerini sarf etti!

l Tabii ki bu yazdıklarım yalan ve abartılı, ama Türk futbolunda tüm bunların olma olasılığı olmamasından daha fazla...

YORUM YAZ