MENÜ

Derbiye kadar ne olacak?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray tarafı:
“Wesley Sneijder’in Fenerbahçe derbisinde oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.” “Doktorlar hayırlısı inşallah deyip, tedeviye devam ettiler. ”Gazetelerin internet sitelerinde; ”Sneijder’dan haber var!” başlığını gören taraftarlar heyecanla oynayıp oynamayacağı hakkında bilgi almak için sayfaya tıklayacak, sonra fos çıkacak. Ortalama detaylı yazıda şunlar olacak “Sneijder yaptığı açıklamada bana verilen programı sıkı sıkıya takip ediyorum. Bu maçta takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Zaten sezon sonu gidiyorum. ”

Arada diğer sakatlar hakkında haberler:

“Sabri Reyis hazır!” “Hakan Balta’nın durumu hâlâ belirsiz.” “Hamit’in durumu kesinleşti. Maçı evde televizyondan seyredecek. ”Yönetimden hoca açıklaması: “Hedef her maça, yeni hoca!”

Fenerbahçe tarafı:
“Pereira Galatasaray’ı çözdü. ” Bir başka haber; “Van Persie, gol atıp gerçek Fenerbahçeli olucam. ” dedi. Bir diğer haber; “Fernandao, oynayıp oynamıyacağım belli değil. Eğer görev verilir oynarsam, 70 dakika oynayıp çıkarım. Eğer görev verilmezse, 70.dakikadan sonra oyuna girerim'' yorumu yaptı. Diğer futbolcu açıklamaları şöyle olacak. “Kazanmaya çıkıcaz!” bir diğeri; “Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz çıkıp topumuzu oynuycaz.” bir başkası; “Bizim için diğer maçlardan bir farkı yok! Çok iyi hazırlandık. ”

Yöneticiler:
Onları durdurmak imkansız habire konu çıkabilir. Her şeyi söyleyebilirler.

Hakemler:
Onları bu saatten sonra kurtarmak imkansız. Maç sonrası olduğu gibi, maç öncesi de herkes demediğini bırakmayacak. Kısaca her zamanki gibi kimseye yaranamayacaklar. Eski hakemler, tek tek gazetelerdeki köşelerinden notlayacaklar.

Yorumcular:
Maçla ilgili bütün ihtimalleri 12 Nisan ’a kadar sıralayacaklar. Maç sonrası “ben demiştim” demek için.

Maç saati:
Maçı anlatan spikerler heyecanla “Evvet sevgili izleyiciler. Beklenen an geldi. Şimdi herkes susacak, sahada futbolcular konuşacak. Hakem düdüğünü çaldı, maç başladı ve taç!”

'DİKKAT SAHADA SALİH VAR!'

Deniz Ateş Bitnel ’in futbolumuza tekrar kazandırdığı Salih Dursun, hız kesmeden yoluna devam ediyor. Deniz Ateş Bitnel ’e gösterdiği kırmızı kartla sahalara dönen Salih Dursun, Trabzonspor-Samsunspor arasında oynanan dostluk maçında, jubile yapan hakem Ali Şükrü Beldüz’ü omuzlarda taşıyarak tekrar gündeme geldi.

Bence Salih Dursun bu istikrarlı tavrını sürdürmeli. Kendisi şu ana kadar orta hakemleri odağına aldı ama artık kanatlarda da etkisini göstermeli. Mesela, yan hakemi elindeki bayrakla dövmeli. Yardımcı hakemlerin kokartlarını sökmeli. Hadi Salih biraz daha gayret. Avrupa’ya açılmanın zamanı da geldi. Kim bilir Haziran ayında Fatih hoca seni milli takıma bile çağırabilir. Çünkü şampiyonada seni sahada gören yabancı hakemler, büyük baskı altında sahaya çıkacaklar. Bu da kararlarını milli takımımız lehine etkiler.

YORUM YAZ