MENÜ

Zirve tırmanışı

Abone Ol Google News

Şampiyonluk yarışını bırakmak istemeyen Beşiktaş, çekinerek gittiği Antalya’da sezonun en rahat maçını oynadı. Güneş’in ekibi, ilk yarıda rakip kaleye üç kez indi, devreyi 3-0 galip tamamladı. 33’te Boffin’in, Gökhan’a yaptığı penaltı kırılma anı oldu. Ljajiç önce kaçırdı, Güven tamamladı. Tekrarlanan atışta Sırp oyuncu golü attı: 0-1. Gol ev sahibi takımın çözülmesini sağladı. 39’da Adriano’nun pasında Dorukhan köşeye bırakıp, farkı ikiye çıkardı: 0-2. Bu yarının son sözünü; 43’te Ljajiç’in kaleciden dönen topunu ağlara gönderen Atiba söyledi: 0-3..

Haberin Devamı

Eksiklere rağmen

Burak ve Quaresma’dan yoksun sahaya çıkan Kartal, oyun disiplininden kopmadı. Bu yarıda göze hoş gelen, baskılı, yüksek tempoda oynamasa da, tecrübesi ile sonuca gitmeyi bildi. Bülent Korkmaz, anlaşılmaz şekilde takımını geri oynattı. Topu ayağına alan her oyuncu, yüzünü kalecisi Boffin’e döndü. Böyle olunca da, fatura kesildi!..

Bambaşka ikinci yarı

İlk yarının sıradan futbolu, ikinci yarı tam terse döndü. Antalya hücumu hatırladı. Baskı ile başladı. 50’de Doukara ile umutlandı: 1-3. Kartal reaksiyon gösterip, skoru korumayı tercih etmedi. Karşılıklı atak denemeleri, pozisyonlar seyir zevkini tavan yaptırdı. Ev sahibi ekibin risk aldığı 67’de Güven’in pasında Salih topu kendi ağlarına gönderip maçı da bitirmiş oldu: 1-4..

Haberin Devamı

Japon hızı

Yeni transfer Kagawa, 81’de oyuna girdi. 82’de Japon yıldız, buluştuğu ilk topu filelere gönderdi: 1-5. İki dakika sonra bu kez frikikten skoru 6-1’e taşıyıp, kalitesini ortaya koydu. Antalya’nın son sayısını Chico kaydetti: 2-6. Kazanan Kartal, zirve takibini sürdürdü.

YORUM YAZ