MENÜ

Transfer var mı?

Abone Ol Google News

İstisnasız her Beşiktaşlı aynı şeyi soruyor, “Transfer var mı” diye... Kulübün en yetkili ağızları dahil net cevap verebilen kimse yok. Ekonomik sıkıntı malum. Yönetim ve de teknik ekip; önce gidecek isimleri bekliyor. Buradan sıcak para akışı sağlanır ise faaliyet başlar.

Haberin Devamı

Peki şu ana kadar kulübe gelen teklif var mı, derseniz de hemen cevap verelim: Yok!..

Yerli yabancı hiçbir oyunu için resmi teklif yok. Farklı kişi ve yerlerden iletilen şifai bilgiler olsa da resmi antetli kağıt ile gelen bir şey yok.

Başkan yıldız istiyor

Orman’ın transfer politikası belli. Başkan; bonservisi elinde olan, düşük maliyetli isimler almaktan yana. Bir de hayali var. Bir dünya yıldızını alarak transferi kapamak.

Buraya kadar her şey güzel. Ancak mali yapının durumu şu an için, transferin önünde aşılması zor duvar gibi duruyor. Yönetimin önündeki tek engel bu duvarı aşmak değil.

Geçmişe yönelik borçlar, maaşların aksaması ve daha da önemlisi Ağustos sonuna kadar ödenmesi gereken 20 milyon Euro’yu aşan borçlar..

Haberin Devamı

Kurtuluş reçetesi

Bu kaotik durumu aşmak için yeniden yapılanmaya gidildi. Personel, BJK TV, amatör şubeler revize edilecek. Futbol takımının maliyeti 35 milyon Euro’nun altına düşürülecek.

Bir başka yenilik ise alt yapı ve spor okulları. Buranın belli ücret karşılığında komple sponsorlara devredilmesi de masada.

YORUM YAZ