MENÜ

Taraftar uçurdu

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Malatya önünde ilk yarı etkili olamadı. İkinci devre tribünlerin inanılmaz desteğiyle Kartal, her geçen dakika baskısını artırıp üç puanı iki golle aldı. Hakem yönetiminin de tepki çektiği maç, büyük heyecan ve mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe derbisi öncesi Medel’i kaybeden Kartal, zorlu maçı kazanıp moral buldu.

Haberin Devamı

Bir tek Pepe

İlk yarıda takımın değil, sahanın en iyisi Pepe... Tüm atakları kesti, takımını hücuma çıkarttı. Diğerleri ayak uyduramadı. Medel çalışkanlığı ile dikkat çekti. Oğuzhan milli takımdaki performansından uzaktı. Yeni transfer Ljajic, bu yarıda bir ara pası dışında hiç yoktu.

Q7 ve Lens uçuramadı

Kanatlarda değişken oynayan Lens ve Quaresma, topu her aldıklarında rakip kaleye yöneldiler. Arkadan yeterince destek çıkmadı. Sıkı markajda kalan Negredo, tehlikeli olamadı.. Güneş bu devrede, sürekli hakemler ile diyaloğa girdi. Her iki kaleciye sadece birer tane gollük şut gitti o kadar..

Malatya duvarı

Konuk ekip, çok temkinli oynadı. Daha fazla koşup alan daralttı. Topun olduğu her bölgede kalabalıklaştı. Kartal’ı iyi analiz eden Erol Bulut’un oyuncuları adeta etten set çekti!. Rakibi olabildiğince kalesinden uzak tutan Malatya, oyunu iki yönde de gücü ölçüsünde etkili oynadı.

Haberin Devamı

Ömre bedel gol

Kartal ikinci yarıya baskı ile başladı. Savunmasını orta alana kurup gol aradı. Nitekim 52’de Quaresma’nın korner atışında, maçın adamı Pepe kafa ile golünü attı: 1-0. Tribünler ve saha içi bu gol ile hayat buldu. Golden sonra risk alıp ileri çıkan Malatya, iki pozisyon buldu. Karius iki net pozisyonda kalesini gole kapadı..

Babel nokta koydu

Medel, çift sarıdan atılıp son on beş dakika takımı yalnız bıraktı. Beşiktaş eksik duruma düştükten sonra da, hız kesmedi. 81’de Negredo’nun ikramında Babel topu boş kaleye bırakıp skoru: 2- 0’a taşıdı. Malatya son dakika içinde, Guilherme ile bir gol bulsa da, evine puansız döndü: 2-1.

YORUM YAZ