MENÜ

Takım oyunuyla zoru başarabilir

Abone Ol Google News

Beşiktaş için lig ve Avrupa’da yoğun dönem başlıyor. Kartal, 22 günde tam 6 zorlu sınava çıkacak, dört lig ve iki de Avrupa Ligi maçı oynayacak.

Haberin Devamı

Şu an için Burak Yılmaz dışında eksik yok. Bu oyuncunun yokluğunda, üç maç beş puan kaybı ile geçildi. Bu zorlu süreçte yeni sakatlıkların olmaması herkesin temennisi. Ancak Kartal, daha ligin başında en kötü senaryoyu yaşadı. Karius ve Burak’tan yoksun başladı. Mevcut kadroda atan ve tutan dışında yeri dolmayacak kimse de yok. Bu açıdan aksilik olur ise teknik ekip sıkıntı çekmez.

Yeniler belirleyici olacak

Zorlu maç trafiğinde en önemli faktör; yeni transferlerin performansı olacak. Takıma verecekleri katkı, bir anlamda ekim ayında lige verilecek ara öncesi Beşiktaş’ın kaderini çizmiş olacak. Şampiyonluk beklentisi için dört maçın en az kayıp ile geçilmesi gerekiyor. Zirve için iddialı takım sayısı çok. Bu da yarışı daha çekişmeli ve zorlu duruma getirdi.

UEFA Avrupa Ligi grubuna baktığımızda, rakipler lige göre daha kolay. Ancak hiçbir maç, oynanmadan da kazanılmıyor.

Haberin Devamı

Avcı’nın istedikleri yapıldı

Yönetim, Avcı’nın tüm isteklerini yerine getirdi. Vida, Ruiz, Dorukhan, Ljajiç, N’Koudou, Diaby, Douglas, Elneny ve Burak gibi klas ayaklara sahip. Karius da kalesinde güven veriyor.

Yeni sistem her ne kadar oturmasa da Kartal istediğini alabilir. Bireysel yetenek değil de, takım oyunu üstüne kurulu bir ekip. Bu hüviyetini sahaya yansıtabilir ise zorlu dönemi istediği gibi atlatır.

Takım oyunuyla zoru başarabilir

YORUM YAZ