MENÜ

Rakipleri düşünsün

Abone Ol Google News

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, zorlu Malatya deplasmanında kazanmasını bildi. İlk yarı kaçıran Kartal, ikinci devrede eksik rakibine şans tanımadı. Açılış maçını kazanan Güneş’in takımı, zirve yarışı içindeki rakiplerine bir adım daha yaklaştı. Başakşehir ve Galatasaray’ın puan kaybetmesi, ligin tepesini yeni heyecana sokacak.

Haberin Devamı

Beveriksizlik

Beşiktaş ligin ikinci yarısında baskılı oyunu ile dikkat çekiyor. Akhisar, Erzurum, Antalya ve Bursa’dan sonra, Malatya da maça geri pas ile başladı. Öyle anlar oldu ki, ev sahibi takım kendi kalesine hücum ediyor sandık!.. Adem’in gereksiz yere yaptığı sert hareket sonrası oyundan atılması, takımına ihanet gibiydi..

Bambaşka ikinci yarı

Kartal eksik oynayan rakibi karşında ikinci devreye baskılı başladı. Sağlı sollu bindirmeler yaptı. Üst üste kullanılan köşe atışları sonrası Atiba golünü attı. 49’da gelen gol, Kartal’ı rahatlattı: 0-1. Hızını kesmeden hücuma devam etti. Lens’in boş kaleye kaçırdığı pozisyondan dönen topta; Ömer eşitliği sağladı: 1-1.. 65’te golü yiyen Beşiktaş, beş dakika sonra Caner’in pasında, Ljajiç ile yeniden öne geçmesini bildi: 1-2.

Haberin Devamı

Kartal kendini aştı

Ligin ilk yarısında dokuz deplasman maçından sadece ikisini kazanabilen Güneş’in ekibi, ikinci yarı üçte üç yaptı. Ayrıca üç maç üst üste de kazanarak, zirve takibini sürdürdü. Lens, Burak, Güven gibi isimlerin kötü gününde olmasına rağmen zorlu deplasmandan üç altın puan çıkaran Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine kilitlendi.

YORUM YAZ