MENÜ

Puanları paylaştılar

Abone Ol Google News

Haftanın maçında kazanan olmadı. Kartal ilk yarıyı önde kapattı. Fenerbahçe ikinci devre eşitliği buldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Caner ikinci sarıdan kırmızı gördü. Fenerbahçe tribünleri Ersun Yanal’ı göreve çağırdı.

Haberin Devamı

Babel füzesi

Kadıköy’de güzel bir atmosfer vardı. Fenerbahçe daha çok topa sahip olup, gole gitmeyi düşündü. Aatif, Ayew ile iki net pozisyon kaçırdı. Hasan Ali üst direğe takıldı. Beşiktaş ise önce gol yememe planını uyguladı. Bunu yaparken de, fırsat kolladı. Bir kez de buldu mu affetmedi. Babel yaklaşık 25 metreden topu yan direğe çarptırıp golünü attı. 40’da öne geçen Kartal, devreyi bu skor ile tamamlamasını bildi.

En sakin derbi

Futbol adına her iki takım da, beklentilerden uzak kaldı. Saha içinde en küçük bir tatsızlık, gerginlik yaşanmadı. Öyle ki, tansiyonu bu kadar yüksek maçta, ilk yarı sarı kart çıkmadı. Atiba, Tolgay ve Oğuzhan’dan oluşan orta sahaya, Lens ve Q7 kanatlardan etkili destek oldu. Fenerbahçe, Slimani ile topu buluşturamadı. Ayew ile Jailson kalabalık arasında etkisiz kaldı. Arkadan çıkan Hasan Ali ise pozisyon bulan isimdi.

Haberin Devamı

Ayew affetmedi

İkinci yarı Güneş oyunu kontra atağa çevirdi. Bu da Fenerbahçe’nin işine yaradı. Ev sahibi takım hızlı atağa kalkıp beraberlik için yüklendi. 71’de Hasan Ali’nin ortasında Ayew skora denge getrdi: 1-1. Bu dakikadan sonra maça gerçek derbi havası geldi. Karşılıklı atak ve gol girişimleri heyecan yarattı. Kaçan goller akıllara yazıldı...

YORUM YAZ