MENÜ

Operasyon kime yapıldı!

Abone Ol Google News

Ancak Ordu maçında yaşananlar bunların çok dışında gelişti. Protokol tribününde kulübe ayrılan 28 koltuk var. Bunları başkan ve yöneticiler satın aldılar. Fikret Orman: 5, Ahmet Nur Çebi: 5, Tamer Kıran: 5, Ahmet Kavalci: 5 ve Deniz Atalay: 4 adet kombine aldılar. Maça Kıran’ın kartları ile giren Rauf Büyük ve diğer saldırganların Beşiktaş ile alakaları yok. Fenerbahçe taraftarları oldukları söylendi. Ortada bilgi kirliliği çok!

Haberin Devamı

Şurası bir gerçek; Beşiktaş üstüne operasyon yapıldı. Maç öncesi yöneticilerden Levent Erdoğan ve Seyit Ateş, isyan bayrağı açtılar. Kıran’ın da başkanlığını yaptığı futbol komitesi Ateş’i tarihte görülmeyen şekilde eleştiren bir bildiri yayınladı. Ardından kulübün ‘evi’ olarak nitelendirilen protokolde bu olay yaşandı.

Elbette bir kaç gün içinde gelişen bu olup biten tesadüf değil. Bir planın, gizli operasyonun parçası. Zira pazar günü tüzük değişecek. Ardından haziran ayında seçim kongresi var. Tahminimiz tüm yaşananlar buraya endeksli. Orman’ın yeni yönetimde sadece üç isim dışındakileri değiştireceği aşikâr. Ayrıca camiada büyük yankı uyandıran Ethem Sancak’ın başkan adaylığı dillerde. Ordu maçında sahnelenen oyun, buz dağının görülen kısmı. İktidar paylaşımı öncesi perde arkasında kalan gizli güçlerin kozlarını paylaşımı oldu. Camianın ve de bizlerin çözemediği operasyonun kime yapıldığı. En çok zarar gören Başkan Orman ve kendini bir anda baş aktör durumunda bulan Kıran oldu. Tüm bunların ışığında asıl hedefin mevcut yönetime yönelik olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz...

Haberin Devamı
YORUM YAZ