MENÜ

Nefes kesen derbi

Abone Ol Google News

Haftanın maçı büyük heyecana sahne oldu. İlk yarı rakibini sahadan silen Kartal, devreyi üç farklı önde bitirdi. İkinci yarı Fenerbahçe inanılmaz bir dönüş yaptı. Üst üste bulduğu goller ile skora denge getirdi. Her iki takım galip gelebilecek pozisyonlar buldu. Puanları paylaşan iki takımdan karlı çıkan Fener oldu. Lider ile onbir puan fark açılan Beşiktaş, şampiyonluk umutlarını zora soktu. Yanal’ın ikinci yarı hamlelerine karşılık veremeyen Güneş, hedef tahtası haline geldi. İki dev takımın farklı amaçları vardı. Beşiktaş şampiyonluk, Fenerbahçe ise lige tutunma adına sahadaydı.

Haberin Devamı

Burak 2'ye çıkardı

10’da Gökhan akıl dolu vuruş ile takımını öne geçirdi. Ardından Hasan Ali’nin Gökhan’a yaptığı sert hamle VAR penaltısına dönüştü!. 18’de Burak farkı ikiye çıkardı. Her geçen dakika oyundan düşen Fenerbahçe, uzatmada Burak’ın ayağından bir gol daha yiyip içeri 3-0 yenik gitti. Bu yarıda Kagawa müthiş oynayıp bir de asist yaptı. Burak, Gökhan ve Japon yıldızın öne çıkması Kartal’ın yüksek uçmasına yetti. Beşiktaş karşısına, sadece savunma ağırlıklı kadro ile çıkmanın bedeli ağır oldu.

Haberin Devamı

Yanal ikinci yarıya iki doğru hamle yaparak çıktı. Valbuena ve Ayew’in girmesi ile goller üst üste geldi. 55’de Zajc, 61’de Sadık ve 67’de Hasan Ali ile skora denge geldi: 3-3. Bu kez psikolojik üstünlüğü ele geçiren Fenerbahçe, oyuna denge getirip, gol kovaladı. Kartal, Quaresma’nın oyuna girişi ile birlikte kontratağa döndü. Burak’ın kafa şutu yan direkte patladı!. Heyecanın tavan yaptığı bu yarıda müthiş futbol şöleni vardı. Eljif de yan direği geçemedi.

YORUM YAZ