MENÜ

Lizbon'dan, Fethiye'ye

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ve nihayet karşımızda şans eseri Portekiz Milli Takım otobüsünü görmüştük. Arkasında birkaç araç ile taraftarlar takipte. Konvoya takıldık. İdman sahasına gittik; ana, baba günü! Kale arkası:

7, diğer tribün: 15 Euro. Bir de beleş tribün vardı ve buranın hepsi doluydu. Bunca yıllık meslek yaşantımızda böylesi bir ilkti. Fethiye’de, Beşiktaş idmanını görünce, o tabloyu hatırladım. Beşiktaş, Portekizliler gibi stada girişte ücret de almadı ama alsa da fark etmezdi. Milli Takım’da bu tablolara alışık olan Almeida ve Fernandes bile şaşkın gözlerlerle baktılar. Bu sevgi ve ilgiye ancak şapka çıkartılır. Burada bizi güldüren bir olay ise; girişin serbest olduğu stat yerine, çevre binaların çatılarına çıkılması oldu!

Aybaba doğruyu buldu

Beşiktaş tarihinde hiç olmadığı kadar takım ile medya, doğal olarak taraftar arasına duvar ören Samet Aybaba, bu yanlıştan Fethiye’de döndü. Halk takımı diye bilinen Beşiktaş, halk ile samimi oldu. Zira sadece Beşiktaş değil, farklı takımlara gönül veren çok sayıda sporsever de bu ortamı paylaşıp, mutlu oldu. Avrupa kupalarına katılacak Siyah-Beyazlılar’da yönetimin tek rotası var: Devler Ligi... Yani takım sezon sonu ilk iki içinde olmak zorunda! Zorlu maçlar öncesi bu durum teknik ekip ve oyunculara büyük sorumluluk yükledi. Beklentiler en az hata ile bu yükün altından kalkılması. Bize göre de bu kadro çok rahat kalkar.

YORUM YAZ