MENÜ

Kupada uçamadı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ta; as takımdan Sosa, Oğuzhan, Hutchinson ve Quaresma sahadaydı. Ancak onlar da, yedek ağırlıklı kadroya ayak uydurup, fazla zorlamadı. Sadece Kartal’ın değil, sahanın bu yarıdaki en iyisi Kerim, ilk on bir için kendini fark ettirmesini bildi. Güneş’in ekibi; Cenk, Sosa, Kerim ve Quaresma ile gol denemesinde bulunduysa da, etkisiz kaldı. Devrenin uzatma dakikası içinde ise Sosa skoru değiştiren isim oldu. Arjantinli yıldız, Kerim’in akıl dolu pasında, topun gelişine vurup ağlara gönderdi: 0-1. Trabzon temsilcisi 1461, mütevazı gücü ölçüsünde açık futbol ortaya koydu. Sertliklerden kaçındı. Mücadele edip, göze hoş gelen oyun sergileyip alkış aldı.

Güneş’in hamlesi tutmadı

Şenol Güneş, ikinci yarıda Olcay ve Gökhan’ı sahaya alarak skoru artırma hamlesi yaptı. Ancak bu düşünce, olumlu karşılık bulmadı. Kartal, hücum üstünlüğü kurup gol ararken topu kalesinde gördü. Gökhan, orta alanda topu Yüksel’e kaptırdı. Genç oyuncu kaleye kadar inip, Franco’dan sıyrıldı. Sert bir vuruşla oyuna denge getirdi. 66’da gelen şık gol sonrası dengeler değişti. Galibiyet için yüklenen Kartal; Gökhan, Oğuzhan, Hutchinson ve Necip ile pozisyonlara girse de final vuruşlarında etkisiz kaldılar.

1461, hakeme takıldı

Ev sahibi takım ikinci yarı, kontra ataklarla gol denemelerinde bulundu. İki tehlikeli atağı ofsayt gerekçesi ile kesilince sinirler gerildi. Buna rağmen kaçtan kopmayıp, grubun en güçlü takımından puan almasını bildiler.


YORUM YAZ