MENÜ

Kartal'ın işi zor

Abone Ol Google News

Alanya, hızlı atağa çıkan ve kademe hatası yapan takımlara karşı iki, üç pasla gol atabilen dinamik bir takım. Buna karşılık eksik yönleri de var. Özellikle savunma arkasına bırakılan toplarda sorun yaşıyorlar. Kartal, Ljajic ve Dorukhan’ın Burak’a taşıyacağı toplarla etkili olmayı deneyecek.

Haberin Devamı

Geride kalan haftalarda Abdullah Avcı’nın takıma bir şey veremediği ortada. Hocanın ekip üstünde teknik, taktik olarak etkisi yok denecek kadar az. Öyle ki kaptan Burak Yılmaz ile diğer kaptan Atiba Hutchinson’ın etkisi daha büyük. İşte bu yüzden Aytemiz Alanyaspor maçında kenar yönetimden ziyade sahası içindeki bu isimlerin ortaya koyacağı karakter direkt skora yansıyacak. Aytemiz Alanyaspor, hızlı atağa çıkan ve kademe hatası yapan takımlara karşı iki, üç pas ile gol atabilen dinamik bir takım. Buna karşılık eksik yönleri de var. Özellikle savunma arkasına bırakılan toplarda sorun yaşıyorlar. Adem Ljajic, Dorukhan Toköz ve süre bulması durumumda Oğuzhan Özyakup’un ileride Burak Yılmaz’a taşıyacağı toplar, Kartal’ın en büyük umudu olacak.

Haberin Devamı

Ruiz formasına kavuşuyor

Roco dururken, Necip’in stoper oynatılması akıllara zarardı! Altyapı patentli oyuncu kapasitesi ölçüsünde iyi niyet ile görevini yapmaya çalıştı. Ancak Trabzon ve Wolverhampton maçlarında yenilen gollerde kademe yetersizliği ve yanlış yer tutması pahalıya mal oldu. Ruiz bu akşam sahada olacak. Savunma güvenliği yeniden sağlama alınacak gibi duruyor.

Ön plana kim çıkar?

Wolverhampton karşılaşmasında teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararıyla dinlendirilen Burak Yılmaz, bu akşamki mücadelede sahada olacak. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş’ta ön plana çıkması beklenen en önemli isim.

Bu istatistiğe dikkat!

Süper Lig’de bu sezon beş puan toplayan Beşiktaş, üç puanlı sisteme geçilen 1987/88 sezonu başından bu yana ilk altı haftalar itibarıyla en kötü lig başlangıcına imza attığı sezonunu yaşıyor.

Kısa mesaj

Kara Kartal’ın kanatları işlemiyor. Diaby, N’Koudou, Lens ve Boyd beklentilere cevap verebilecek kapasitede değiller. Bu kadar alternatif isimlere rağmen içlerinden öne çıkan yok. Çok pas yapılmasına rağmen kanatlardan etkili ve isabetli ne bir orta, ne de şut çıkmıyor. Mevcut kadro yapısı içinde bunu çözmek de pek mümkün görünmüyor.

YORUM YAZ