MENÜ

Kartal için işte fırsat

Abone Ol Google News

Beşiktaş rakiplerin puan kaybı ile potanın içine girdi. Hatta bunun ile kalmayıp en avantajlı takım haline geldi. Kalan maçları kazanması durumumda ipi göğüslemesi kesin gibi. Peki bu mümkün mü, ona bakalım... Kadro olarak en geniş ve kaliteli ekip Kartal. Ancak bu potansiyeli tam olarak sahaya yansıtmada sıkıntı var. Eğer Güneş gereksiz inatlaşmalara girmeseydi, bu takım geçen yıl rahat şampiyonluk yaşar, bu sezon da gelenek sürerdi. Pazar günü önce Güneş’in rahat olması gerekiyor. Sahaya sadece kazanma adına çıkacak. Bu doğrultuda takımını motive edip taktik belirleyecek.

Haberin Devamı

Burak dikkat etmeli

Burak’a özel parantez açmak gerek. Tribünler ile kesinlikle diyaloğa girmemeli. Maalesef bu yönde yersiz sataşmalara takılıyor. Rize buna son örnek. Sadece atacağı gollere odaklanmalı. Büyük futbolcu, büyük maçalarda ortaya çıkar. Skoru değiştirir. Yoksa, ligde zirvenin dışındaki rakiplere karşı sorumluluk almak; ‘küçük maçların büyük oyuncusu’ damgasını vurur.

Başkan doğru yapıyor

Ljajiç, Kagawa, Quaresma, Lens başta olmak üzere diğer oyuncular bu derbide farkını ortaya koyacak. Tıpkı; Gomez, Sosa, Talisca ve Cenk gibi... Şampiyonluk için belki de son final. Bu fırsatı tabelaya yansıtıp hedefe gitmek teknik ekip ile oyuncuların elinde. Yönetime gelince... Orman çok doğru yol izliyor. Sessiz sedasız ekibin arkasında. Saha dışındaki olayları, gelişmeleri takip edip sorunları ortadan kaldırıyor. Maddi imkansızlıklara rağmen, takımı hep aynı seviyede tutmasını biliyor. Federasyon, MHK gibi bayatlamış tepkilerin dışında kalıp, realist yönetim tarzı ile Beşiktaş duruşu gösteriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ