MENÜ

Kampı gol atamadan bitirdi!

Abone Ol Google News

Avusturya’nın Salzburg kentine bağlı Saalfelden kasabasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, dostluk mücadelesinde karşılaştığı İtalya Serie A ekibi Brescia’ya 2-0 yenildi. Yeni sistem deneyimi içinde olan Kartal, yaklaşan lig öncesi, zaman ve sabıra ihtiyacı olduğunu ortaya koymuş oldu.

Haberin Devamı

Hazırlık maçında, as yedek ayrımı olmaz. Hatta yedekler için, bu tür maçlar bulunmaz fırsattır. Brescia maçında, yedek ağırlıklı kadro ilk 11’de idi. Herkes halinden memnun. Asları zorlayayım, rekabete girip, formanın ucundan tutayım diyen olmadı.

Lens, Vida, Necip ve sonradan oyuna giren Mirin ile Caner, sürekli kademe hatası yaptılar. Topluca yenilen gollere sadece baktılar.

Boyd sonunu getiremiyor

Orta alanda Oğuzhan çok yalnız kaldı. Muhayer’in tekniği iyi. Ancak sadece hücum yönünde var. Erdem, gereksiz heyecan yapıp etkili olamadı. Daha rahat oynayıp, takımda kalabilir.

Yeni transfer Boyd için özel parantez açmak lazım. Amerikalı kanat oyuncusu, hızlı, kolay adam geçiyor, top çalıyor.. Ancak oynadığı maçlarda orta yapmadı, kaleye şut atmadı, final vuruşlarında silik kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ