MENÜ

İçeride dışarıda bileği bükülmüyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, sezona öyle bir başlangıç yaptı ki.. Ne Avrupa’da, ne de ligde yenilgi yüzü görmedi. Napoli’yi evinde dize getiren Kartal, farklı on bir ile çıktığı Antalyaspor maçını farklı skor ile kazanmasını bildi. Güneş’in ekibi, iyi direnç gösteren Çalımbay’ın takımı karşısında Aboubakar ve Talisca ile sonuca gitti. Üç puanı üç golle alıp, zirvedeki yerini biraz daha sağlamlaştırdı.

G.Saray’ın rotasına girince!

Maçtan önce müthiş atmosfer vardı. Napoli zaferi sonrası, heyecan ve bir anlamda kutlama yapıldı sanki. Karşılaşmada ise, Beşiktaş, Galatasaray’ın düştüğü tuzağa geldi. Nasıl olsa yenerim, düşüncesi uygulamaya geçemedi. Kartal, rotasyona uğrayan kadrosu ile baskılı oynadı. Pozisyonlar buldu, olmadı. Antalya, kontra ataklarda tehlike yarattıysa da, sonuca gitmekten uzaktı.

Herkes baktı, o attı

Hep deniyordu; ‘herkes atar, Aboubakar ‘BAKAR’ diye.. Ama Kamerunlu yine terse yatırdı. İtalya’da iki gole imza attı. Tüm gözler üstündeydi. Bu devrede, Q7, Aboubakar’ın kafasına; ‘al da, at’ dercesine top kesti. O, kaleciye teslim etti. Devre bitti bitiyor derken, soldan kendi topu ile girip mükemmel vuruşla golünü attı. Kolayı kaçırıp, zoru atarak kendini affettirdi, maçın seyrini değiştiren isim oldu.

Güneş’in ekibinde, Tolgay, Talisca, Quarasma, arkadan ataklara katılan Adriano ve Gökhan Gönül iyi top kullandılar. Sıkı markajda kalan Cenk; bu yüzden istediği topları alamadı. Ve etkisiz kaldı.

Q7 fark ettiriyor

Portekizli yıldız, Beşiktaş’ın attığı gollerde hep var. İkinci yarısı dengede geçen maçta öyle bir asist daha yaptı ki!.. 72’de, Sağ açıktan kesti, Talisca tamamladı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Napoli maçında da iki golün pasını veren Quaresma, herkesi rahatlattı.

Tek forvet daha etkili

Kartal’da; Aboubakar ve Cenk aynı anda oynadıklarında pozisyon zenginliği beklentilerin aksine daha az oldu. 63 de Cenk’in oyun dışı kalması sonrası tek forvete dönüldü. Bu andan itibaren, Beşiktaş atak üstüne atak geliştirip, Antalya’yı sahasına hapsetti. Aboubakar, Quaresma, ve Talisca ile net golleri kaçırdı.
Gecenin şanssız ismi ise Caner Erkin oldu. Tecrübeli futbolcu, sonradan dahil olduğu oyunda sahada sadece 13 dakika kalabildi. Sakatlanıp çıkarken, büyük üzüntü yaşadı.

Talisca böyle istedi

Transferi büyük yankı uyandıran Talisca, yedek kalmayı hiç problem etmedi. Forma verildiğinde çıkıp en iyisini yaptı. Gol attı, attırdı. Brezilyalı yıldız dün gece de maçı koparan isim oldu. 89’da Aboubakar’ın şık pasında maçın skorunu belirleyen isim oldu.

YORUM YAZ