MENÜ

Hocası da havası da yok

Abone Ol Google News

Önce Şenol Güneş’in milli takım olayı resmiyete döküldü. Ardından Kartal, Kayseri’de kayıpları oynadı. Derbi ve sonrasında yaşanan gelişmeler takımın kafasını da ruhunu da alıp götürmüş! Son maçlarda çıkış yakalayan Kayseri, geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayıp öne geçti. Ev sahibi takım, 90’ncı dakika içinde şansa gelen gol ile bir puana razı oldu. Hedefsiz Beşiktaş, taraftarını kahretti..

Haberin Devamı

Atiba bunu hep yapıyor...

İki takımın temkinli oyunu, maçta tempoyu iyice düşürdü. Son deplasman maçlarında attığı kritik goller ile öne çıkan Atiba, yine sahne aldı. Kanadalı oyuncu, Caner’in köşe atışında Dorukhan’ın aşırdığı topu, 37’de ağlara gönderdi: 0-1..

Q7 etkisiz kalınca

Derbide 11’de olmadığı için tartışma yaratan Quaresma, Kayseri’de forma giydi. Portekizli yıldız ilk yarıda vasatı aşamadı. Güven ve Ljajiç de etkisiz oynayınca, istediği topları alamayan Burak; geriye gelip oyundan düştü. Kayseri’de Mensah’ın sakatlanıp çıkması, Hikmet Karaman’ın tüm planlarını alt üst etti.

Derbiden farkı yok

Haberin Devamı

Güneş’in ekibi Fenerbahçe derbisinde olduğu gibi ikinci yarı durdu. Kayseri; 58’de Kravets ve 62’de Deniz’in attığı gollerle öne geçti. Şartlar her ne olursa olsun Beşiktaş gibi bir takım dört dakika içinde 2 gol yemez. Güneş gibi oyuncuların da maça motivasyonu hiç yoktu. Caner’in son dakikada yaptığı orta, gol oldu. İki puan daha bırakan Kartal, Şampiyonlar Ligi hayallerinden bir adım daha uzaklaştı.

YORUM YAZ