MENÜ

Hedefe kilitlendi

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen Beşiktaş, Q7 ve Adriano’dan yoksun çıktığı Rize deplasmanını kayıpsız geçti. Güneş’in ekibi, kapanış maçında futbol ve skor resitali verdi. Açık oynayan Rizespor da buna büyük katkı sağladı.

Haberin Devamı

Kalite farkı

Rizespor maça baskı ile başladı. Üst üste bindirmeler yaptı. Ancak son vuruşlardaki, beceriksizlik yüzünden bu tabelaya yansımadı. Ev sahibi takım hız kesmeden devam etmek isterken, Kartal kalitesini ortaya koydu. Önce köşeatışında Vida, kafa ile takımını öne geçirdi: 0-1. Ardından Ljajiç jeneriklik gole imza attı: 0-2. Daha 14’te Beşiktaş iki farkı yakalayınca, hem skor, hem de psikolojik üstünlüğü ele geçirdi. Devrenin son dakikası içinde Muriç’in golü, Karadeniz ekibine umut oldu: 1-2.

Orta alan şaşırttı

Atiba, Dorukhan, Medel ortada, Lens ve Ljajiç kenarda. Bu orta sahaya rağmen, ev sahibi takım yüksek pas trafiği ile oynamasını bildi. Musa ve Boldrin’in etkili oyunu vardı. Burak istediği pasları alamadığı için gerildi. Yok yere tribünler ile diyaloğa girdi.

Haberin Devamı

Gol düellosu

İkinci yarıda, değişen bir şey olmadı. Rize bastırdı, Beşiktaş golünü attı. Burak, deplasman orucunu 64’te attığı şık gol ile bozdu: 1-3. Tecrübeli oyuncu tribün ile diyaloğunu kesmeyince kendini kenarda buldu. Abarhoun, 70’te farkı bire indirse de, 69’da oyuna giren Güven iki dakika sonra golünü attı: 2-4. Maçın son bölümünde oyun disiplini bozuldu. Ljajiç 78’de frikikten güzel gole imza attı.

Güven ağları deldi

Genç Güven 82’de durumu 6- 2’ye getirdi. Gurbetçi oyuncunun son dakika içinde attığı şut, ağları yırtarak dışarı çıktı: 2-7. Bu ilginç gol ile tamamlanan maç, geceye büyük zevk ve heyecan kattı.

YORUM YAZ