MENÜ

Güneş'e rağmen

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi hedefine odaklanan Kartal’da, Şenol Güneş sendromu geceye damgasını vurdu. Milli takım ile anlaşan Güneş, takım ile bağını tamamen koparmış gibiydi. Buna rağmen oyuncular ortaya bir duruş koyup üç puan mücadelesi verdiler. İki kez öne geçip, yakalandılar. Buna rağmen maçı bırakmayıp uzatmada galip gelmesini bildiler..

Haberin Devamı

Burak’ın gecesi

Kartal maça baskılı başladı. Topa sahip olup, çok pas yaptı. Oyunu rakip alanın ortasında tutmasını bildi. Bu da, erken golü getirdi. 14’te Burak’ın ara pasında; Ljajic’e topu boş kaleye göndermek kaldı. Sırp oyuncu da, bu ikramı geri çevirmedi: 1-0.. Gol sonrası takım hız kesmedi. Kaçan goller şaşırttı. İlk yarıda bir kez kaleye inebilen Konyaspor, 19’da Ömer Ali ile skora denge getirdi: 1-1.. Lens’in vuruşu direği geçemedi, bu devrenin sonucunu Burak belirledi. Yıldız oyuncu 34’te kendisine yapılan faul sonrası kaleye adeta bir füze gönderdi: 2-1. Farkı artırmak isteyen Beşiktaş, ikinci yarıya sağlı sollu ataklar ile başladı. Üst üste kaçan goller vardı. Bir top da defansa çarpıp yan direkten döndü. Sadece savunmada kalan Konyaspor, sahasına hapsoldu. Konuk takım ise ilk yarının kopyası gibiydi. 75’te çıktığı tek atakta golü buldu. Savunma arkasına sarkan Fofana akıl dolu vuruş ile durumu: 2-2 yaptı.

Haberin Devamı

Made in Japon

Eşitlikten sonra, “Şenol istifa..” sesleri arasında sis bulutu çöktü Dolmabahçe’ye.. Konyaspor öne geçme şansı yakaladı, kaçırdı. Sonradan oyuna giren Kagawa, savunmanın hatasını affetmedi. Japon yıldız uzatmada galibiyeti getiren golü kaydetti: 3-2..

YORUM YAZ