MENÜ

Güneş tutulması

Abone Ol Google News

Derbide yaşanan karşılıklı puan kayıpları, Kartal’ın iştahını açmıştı. Quaresma’dan yoksun maça çıkan Beşiktaş, son yıllarda kendisine ters gelen Başakşehir’i bu kez yenip zirveye yerleşmek istiyordu. Ancak işler yine ters gitti. Avcı’ya karşı sadece bir galibiyeti bulunan Güneş, yanlış kadro tercihleri, yetersiz hamleler ile bir kez daha üç puan bıraktı. Taraftarını üzen Beşiktaş, ligi unutup Genk maçına döndü.

Haberin Devamı

Orta saha olmayınca

Başakşehir, çok koşan, mücadale eden bir ekip. Ayrıca alan savunmasında da çok başarılı bir takım. Güneş, böyle bir rakibe karşı göbeği boş bıraktı. Hem de, Love ile Mustafa’yı çift forvet oynatarak. Kanatlardan da verimli atak gelmeyince; Kartal oyundan düştü. Buna karşılık çok pas yapıp sakin oynayan Avcı’nın ekibi, maçı istediği gibi yönlendirmesini bildi.

Herkes golü izledi

Ani atak değil, karambol yok.. Beşiktaş öyle bir gol yedi ki, amatör maçlarda olmaz. 18’de Visca’nın köşe atışından gönderdiği topu herkes izledi. İleri çıkan Epureanu affetmedi: 1-0. Kartal ikinci yarıya hızlı başladı. Ev sahibi takım da, skoru korumayı tercih edince, tempo her geçen dakika arttı. Caner ve Babel ile sol kanadı etkili kullanan Beşiktaş, Love, Mustafa ikilisi ile gol bulamadı. Kontratağa dönen Başakşehir iki net pozisyonda farkı açamadı. Kartal’ın son saniyedeki gollük pozisyonunda Mert kalesine duvar ördü..

Haberin Devamı
YORUM YAZ