MENÜ

Eksik ama inançlı...

Abone Ol Google News

Lig ve Avrupa ’da sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, derbiyi çıkış olarak görüyor. Takımın gol silahı Burak Yılmaz’dan yoksun dev maça çıkacak olan takımın, moral-motivasyonu da bozuk. Teknik ekip ile oyuncuların güven kaybı var. Ancak Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yeni yönetim ve taraftarın inancı tam. Öyle ki, bırakın farklı kentleri, yurt dışından maç için çok gelen var. Herkesin ortak görüşü şu; alınacak bir galibiyet, ligde yeni sayfa açmak demek. Camia her şeye rağmen buna inanıyor. İşte bu ruhun sahaya yansıması, mutlu sonu getirir. Bunun aksini aklından dahi geçirmek isteyen yok.

Haberin Devamı

Sıkıntılar aynı

Forvette sıkıntı büyük. Kanatlar etkisiz. Orta alan verimsiz. Savunma kademe anlayışından yoksun olan Kara Kartal, benzer sıkıntılar çeken Galatasaray önünde kurtuluş maçı oynayacak. Tüm hesaplar üç puan üstüne kurulsa da, yenemiyorsan yenilmeyeceksin.

Kısa mesaj

Bir tespit de Abdullah Avcı’ya... Sistemi, geri ve yan pası bırak. Taktik, falan boşver. Takımı kendi haline bırak hocam. Gerisi çorap söküğü gibi gelir!..

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Avcı’nın sistemsizliği içinde, takım oyunundan ziyade, oyuncuların kişisel performansı skora yansıyacak. Sağlam oyuncular arasında öne çıkması beklenen isim Ljajiç. Yıldız oyuncunun artık kendisini gösterme zamanı.

YORUM YAZ