MENÜ

Derbi kralı

Abone Ol Google News

Lig ve Avrupa’da oynadığı futbol, aldığı sonuçlar ile hayal kırıklığı yaratan Kartal, derbi zaferi ile hayat buldu. İnadından vazgeçip eski sisteme dönen Avcı’nın ekibi, mücadale dolu oyunu ile üç puanı kaptı. Bu galibiyet ile yeniden zirve yarışına dahil olundu. Başkan Çebi için de en güzel ve anlamlı doğum günü hediyesi oldu. Maç boyunca direnen ve karşı cevap vermeye çalışan Terim’in ekibinin tüm çabaları, puan almaya yetmedi. Tribünlerin desteği yine en üst düzeydeydi.

Haberin Devamı

Golcüler olmayınca...

İki takım da, önce savunma güvenliğine önem verdiler. Orta alanı kalabalık kurup, topu kaleden uzak tutmayı denediler. Bu yüzden ilk yarıda fazla pozisyon zenginliği yaşanmadı. Savunma arkasına atılan toplarda karşılıklı tehlikeler vardı. Beşiktaş’ta Umut, Galatasaray’da ise Andone, final vuruşlarında etkisiz kaldılar.

Diaby kaçırdı, Umut attı

Maçın ikinci yarısı Avcı, taktiksel değişime gitti. Orta alanı rakip sahaya taşıdı. Böylece baskı iyice arttı. Diaby, net pozisyonda iyi vurdu, Muslera çıkardı. İki takımın gol denemeleri sürdü. Kartal, 69’da öne geçti. Caner’in ortasında, Umut kafa ile bu kez Muslera’yı avladı: 1-0.. Geriye düşen Terim’in ekibi; risk alıp cevap vermeye çalıştı.

Haberin Devamı

Babel, yalnız kaldı

Tribünlerin tepkisi ile oynayan Babel, takımını atağa taşıyan isimdi. Hollandalı oyuncu, yeterince destek bulamadı. Seri ve Adem hamleleri de, bu açığı kapamaya yetmedi. Ljajiç’in oyuna girmesi ise pas yüzdesini artırdı. Nitekim gol de, bu futbolcunun başlattığı atak sonrası geldi.

YORUM YAZ