MENÜ

Deplasman kabusu oldu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluk kovalayan Kartal, Konya’da iki puan daha ikram etti. Çok net pozisyonlar kaçıran Güneş’in ekibi, öne geçtiği maçı beraberlik ile tamamladı. Münih maçı öncesi rotasyona giden Beşiktaş, bu sezon dış sahada yaşadığı puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi. Konyaspor ise puan alıp, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşıdı.

Çok temiz gol

Önce Mehmet Özdilek’i tebrik etmek lazım. Puana ihtiyacı vardı. Evinde mutlak üç puan için sahaya çift forvet sürdü takımını. Rakibin kim olduğuna bakmadan. Ancak, pozisyonları bulan Beşiktaş oldu. Babel, Talisca, Lens’in organize ataklarına Atiba da destek verdi. Love, Talisca ve Lens kaçırdı. Babel’in vuruşunda, Atiba topun yönünü değiştirip golü attı: 0-1. Konyaspor’un ofsayt itirazları yersizdi. Gol, çok net ve tertemizdi.

Hakem faktörü

Alper Ulusoy, kartlarını çok orantısız kullanan hakem. Kart sınırında bulunan Pepe’ye rakip alanda yaptığı ilk faulde, Talisca’ya ise kendisine yapılan sert harekete kasıtlı olarak yanlış kart çıkarttı. Ulusoy, daha sonra gole gitmekte olan Talisca’nın indirilmesine seyirci kaldı. Bu iki oyuncu böylece Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşürüldü!..

Pepe ıska geçerse

Yılların tecrübesi Pepe; rahat pozisyonda, kendisine yakışmayan ıska geçti. Jahovic, Gökhan’a rağmen affetmeyip skora denge getirdi: 1-1. Golden sonra Kartal oyunu tamamen kontrol edip rakip kaleye yıktı. Bunu yaparken de geride tehlikeli açıklar verdi. Pepe kaleci gibi topu çizgiden çıkarıp, klasını bu kez olumlu yönde kullandı.

YORUM YAZ