MENÜ

Cesur oyna maçı kazan

Abone Ol Google News

Beşiktaş, zirve yolunda dönüm maçında. Antalya’nın durumu da öyle. Kazanan devam edecek, kaybeden el sallayacak! Beraberlik ise kimseye yaramaz...

Haberin Devamı

Ara transferi kapatan Şenol Güneş’in ekibinde önemli iki isim yok: Burak ve Quaresma... Zorlu deplasmanda iki oyuncunun da eksikliği hissedilir. Bu açığı yeni transfer Kagawa ile kapamak mümkün. Tabii ki, Güneş izin verir ise... Japon yıldız, bundan öncekilerde olduğu gibi 3-4 maç yeni diye kulübede bekletirse sıkıntı olur.

Kagawa ile gerçek 10 numaraya kavuşan Beşiktaş, ligde her takıma karşı orta alan ve doğal olarak skor üstünlüğü yakalayabilir.

Oğuzhan için şans

Kartal, galibiyet için cesur oynamalı. Takım, hücuma ağırlık verecek. Rakibin atak yollarını tıkayacak. Özellikle de kenar yönetimi oyuna yerinde hamleler yapıp kadro tercihini doğru yapacak. Zorlu Akdeniz gecesinden üç puan ile dönme planının özeti bu.

Öncelikli olarak Larin ve Mustafa için Antalya deplasmanı büyük fırsat. Şans bulması durumunda, Oğuzhan için de aynı şey söz konusu.

Güneş, bu saatten sonra isme değil, sahadaki verime bakacak. Hele ortada bir Dorukhan örneği varken. Durum daha da anlaşılır oluyor.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Cyle Larin, takımda kaldı. Böylece rekabeti seçti. Son vuruşları etkisiz olsa da, rakip savunmayı çok yıpratıyor. Ceza alanı içi ve dışında toplu ya da topsuz oyunda hep var. Atacağı gol veya goller sürpriz olmasın.

Kısa mesaj

Adem Ljajic, bugüne kadar vasatı aşıp beklenen katkıyı veremedi. Artık rahat. On numara baskısı omuzlarından kalktı. Serbestlik kazandı. Bu maçla birlikte hala daha etkili olamaz ise geleceği ile ilgili kararı kendisi vermiş olacak.

YORUM YAZ