MENÜ

Çebi'den Adalı göndermesi

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ta pazar günü yapılacak olan seçim öncesi sular ısındı. Ahmet Nur Çebi ile dün sabah bir araya geldik. Çebi, Fikret Orman’a son derece kırgın. Çebi, “Öyle bir içi boş açıklama yaptı ki, uykularım kaçtı. Şenol Güneş’i, Başkan almış yönetimde olmayan ben göndermişim!.. İnsan bunu ima ederken biraz yüzü kızarır. Bütün bunları değiştirmek için göreve talip oldum. Serdal Adalı, derneklerde beni suçlayıcı açıklamalarda bulunuyor. Pes... Orman ile girdiği yarış öncesi ve sonrası birbirlerine neler söylediklerini herkes biliyor. Kendisi bu düzenin devamı olacak. Bunu yıkmaya geliyorum. Genel kurulun tercihi. Beşiktaş’ta bu düzen yıkılmaz ise kulübün geleceği bundan daha iyi olmaz...” şeklinde dert yandı..

Haberin Devamı

Kılıçlar çekildi

Başkanlık için isimleri öne çıkan, Adalı ve Çebi’nin çıkışları kongre öncesi heyecan yarattı. Ancak iki aday çok farklı yol haritası çiziyorlar. Adalı, bizzat üyeleri arayıp destek istiyor. Dernekleri dolaşıyor. Çebi ise tam aksine seçim ofisinde yüz yüze görüşmeler yapıyor. Kurmayları ise sahadalar.

Haberin Devamı

Çifter’i kastetti

Çebi’nin, kulübün maaşlı elemanı olup da bir aday için çalışma yapmak ile suçladığı kişilerin başındaki isim; genel koordinatör Levent Çifter... Kongre üye yapısı içinde geniş kitleye hitap eden Çifter’in, Adalı ile birlikte hareket etmesi farklı yorumlara da neden oluyor..

Kaybedeni olmaz

Yıllardır kongre takip ediyoruz. Hepsinde kazanan ve kaybeden oldu. Bu mali yapı içinde dört tane aday çıkması kulübün sahiplenmesidir. Bazı gerginlikler olsa da bu direkt adayları bağlamıyor. Yancı diye bilinen ve seçimden seçime ortaya çıkanların gazlaması! Pazar günü yarışı kim kazanırsa kazansın; kaybeden olmaz! Tek kazanan Beşiktaş olacak.

YORUM YAZ