MENÜ

Büyük ihtiyaç...

Abone Ol Google News

Yıldız transferlere paralel olarak alınan Schuster bunda öne çıkan isimdi. Ligin ardından Avrupa’da saf dışı kalınması eldeki tek hedef olan kupaya yöneltti. Ve bugün ki final öncesi takım içinde bir gerilim var. ‘Ya kazanamazsak’ türünden. Oysa bu kupanın kaldırılması gereklilik olmaktan çıkıp ihtiyaca dönüştü. Ernst,Ferrari, Nihat ve Nobre sakat, Toraman ise cezalı...

Haberin Devamı

Her ne kadar Belediye Kartal’a ters gelse de, kadro zenginliği içindeki bu ekip taraftar desteğinden de yoksun olan rakibi karşısında kesin favori. Tayfur Havutçu’nun taktiği belli. Orta alanı yine kalabalık tutacak. Özellikle Necip ve Fernandes defansif ve ofansif anlamda öncelikli olarak rakibi bozacaklar. Her iki kanatta değişken oynayan Q7 ile Simao’nun taşıyacağı toplarda ilerde yalnız görev yapacak olan Almeida’ya arkadan destek olunacak. Duran toplarda gol yeme sendromuna karşı da tüm tedbirler alınmaya çalışıldı.

Kayseri’de bur kupa finali havası yok. Böyle bir kent. Kayserispor ve milli takım maçında da benzer hava hakim. Belediye derseniz; onlara her yer deplasman! Ancak İstanbul ve çevre illerden gelecek olan taraftarların en azından stat içinde bu atmosferi Beşiktaş lehine değiştireceği de açık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ