MENÜ

Bu ne perhiz!..

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mantık doğru. Hatta bir sürü alternatif yerler sunuldu bizlere. Denizli, Antalya, Marmaris, Adana gibi. Beş günlük kamp 28 Mart’ta bitecekti. Klasik. Bunların hiç biri olmadı. Plansızlıktan tam aksi yapıldı. Dün Mersin maçı için Fethiye’ye gidildi.

On gündür kamplarda olan yerli ve yabancı milliler, bu duruma haklı olarak isyan etti, nafile. Aybaba bu yanlışlar silsilesine bir yenisini daha ekledi. Takımın geleceği diye lanse ettiği gençlerin hiç birini kadroya almadı. Mehmet Akyüz, Hasan, Erkan, Muhammed ve ara transferde aldırıp, kurtarıcı diye sahaya sürdüğü Sinan yok!

Mersin maçı için bu isimleri düşünmüyor olabilirsin. Ancak böylesine kritik haftalara girildiği dönemde takımı bölmenin ne anlamı var. Bu beş gencin ‘işe yaramıyor’ duygusuna kapılmaları kime ne yarar sağlayacak?

Diyelim ki, moda haline gelen sakatlık kervanına yeni eklemeler olursa ne olacak?
Aybaba ve ekibi son günlerde anlaşılmaz şekilde hataların altına imzalar atıyorlar. Daha düne kadar toz kondurmadığı gençleri, böyle bir kalemde silip atmak hoş olmadı. Ümraniye’de kalan gençlerin ağlamaklı halde tesislerden ayrıldıklarını öğrendik, üzüldük!

Feda söylemleri ile gençler ve gelecek üstünde duran teknik ekibin bu tutumuna yönetim sessiz. Aslında içlerinde fırtınalar kopuyor da, hayırlısı ile sezonun bitmesini bekliyorlar. Anlaşılan yeni sezon öncesi Kartal’da yine köklü değişiklikler olacak. Umarım isabetli olur!
Benden söylemesi...

YORUM YAZ