MENÜ

Böyle olur Kartal ikramı

Abone Ol Google News

UEFA’da evinde farklı yenildiği Genk karşısına çıkan Beşiktaş, Belçika’da farkını ortaya koydu. Mustafa ve Babel ile gol üstüne gol kaçırdı. Genk farktan kurtuldu. Maçın sonlarına doğru yorulup oyundan düşen Kartal, iki puanı resmen ikram etti. Ancak gruptan çıkma şansını diğer maçlara bıraktı.

Haberin Devamı

Q7 affetmedi

Beşiktaş, sadece Genk’i değil; herkesi şaşırttı. Savunmayı önde kurup, Belçika ekibinin üstüne gitti. İlk dakikadan itibaren yüklendi. Çok pas yaparak, rakibi oyundan düşürdü. Özellikle orta alanda yapılan pres ve kapılan toplar, tehlike yarattı. Nitekim 16’da böyle bir pozisyonda kazanılan topta Quaresma şık gole imza attı: 0-1. Golden sonra Mustafa öyle bir gol kaçırdı ki!... Bomboş kale yerine topu kaleciye nişanlamasa, maç 20. dakikada bitecekti.

Ah Babel ah

İlk yarıda sahanın her yerinde üstün olan Kartal, Tolga’nın geri paslardaki handikabı yüzünden sıkıntı yaşadı. İkinci devrenin başında Babel, müsait durumda zoru yapıp topu kafa ile dışarı attı. Genk’in en etkili ismi Samatta ise Pepe’nin sıkı markajında silik kaldı.

Haberin Devamı

Atamazsan, yersin

Güneş’in ekibi tam dört tane net golü kaçırdı. Futbolun altın kuralı anında devreye girdi. Atamayana atarlar misali topu bitime dakikalar kala ağlarında gördü. Risk alıp yüklenen Genk, 87’de Berge’nin uzaktan attığı golle eşitliği buldu: 1-1. Golden sonra da, ev sahibi takım kaçırdı. Atılanlardan çok, kaçanlar geceye iz bıraktı.

YORUM YAZ