MENÜ

Avcı formülü

Abone Ol Google News

Yeni hoca kulübün içinde bulunduğu ekonomik duruma çözüm buldu. Avcı, sorumlu olduğu futbol takımına yapılamayan takviyelere çare oldu. başarılı teknik adam; sağ bek, stoper, sol kanat ve orta alana transfer istemişti. Ancak mevcut oyunculara resmi teklif gelmemesi, mali sıkıntıların henüz aşılamaması üzerine ekibi ile ayrıntılı toplantı yaptı. yönetimin çabasını çok olumlu bulan Avcı, “Eylül ayına kadar süremiz var. kulübün durumu ortada. şimdilik eksik yerlere takım içinden alternatif yaratalım. bunu daha önce kulüp ve milli takım düzeyinde çok yaptım” fikrini ortaya attı. baş yardımcı Gökhan keskin ve diğer ekip de hocaya tam destek verdi.

Haberin Devamı

İşte yol haritası

bu sistemin ışığında bazı oyuncular çok farklı bölgeler için projeye dahil edildi. bu doğrultuda 8 temmuz’da başlayacak olan çalışmalarda deneme yapılacak. buna göre; roco sol bek, dorukhan sağ bek ve sağ açık, oğuzhan ön libero ve Medel sol bekte denenecek. buna benzer takım içinde birçok farklı ismin değişik mevkilerde kullanılacak, eksikler kapatılacak. kısacası Avcı geçiş dönemini elindeki kadrodan alternatif yaratarak geçirecek.

Haberin Devamı

Esas sürpriz Güven

Yeni oluşumun içinde Gökhan keskin’in bir düşüncesi ise çok ilginç olarak öne çıktı. bu da; forvet ve kanat oynama özelliğine sahip Güven yalçın’ın, savunmada da forma giyebileceği fikri... Genç oyuncunun topu çok iyi saklaması, sakinliği, top ile ileri çıkması ve olumlu pas yapıp arkadan oyun kurabilmesi kriter olarak belirtildi. İşte Avcı ve ekibi böyle hummalı bir Ar- Ge (araştırma ve geliştirme) içinde. her şeyi düşünüyorlar. Elbette karius’un, burak’ın yerine geçmesi kadar olmasa da, bu farklı düşüncelerin takıma olumlu yansıması olacaktır.

YORUM YAZ