MENÜ

Avcı açıklasın

Abone Ol Google News

Beşiktaş kazanmayı unuttu. Bu takım çok maçlar, puanlar kaybetti. Ama hiç biri bu sezon gibi değil. Şimdi Avcı’nın olan biteni açıklama zamanı. Sistemsizlik, yeni sistem mi oldu? Takım ruhu nasıl kayboldu? Böyle uzayıp giden onlarca soruya açıklık getirmeli. Ya da daha ekim ayında hedeflerden uzaklaşan ekibin hocası olarak, taraftarın istifa davetine karşılık verecek...

Haberin Devamı

Boyd kaçırdı, Oğuzhan attırdı

Kartal maça baskılı başladı. Boyd’un aşırtma vuruşu yan direkten döndü. Bir anlamda ilk yarının da dönüm noktası oldu. Portekiz takımı cesaretlendi. Kontratak denemeleri yapıp pozisyonlar buldu. Avcı, öyle bir sistem getirdi ki, topla buluşan, önce geri dönüyor. 38’de Oğuzhan gereksiz yere böyle pas yapıp kaptırdı. Vida pozisyonda ağır kaldı. Ricardo Horta, Karius’tan dönen topu boş kaleye bırakıp devrenin sonucunu belirledi: 0-1.

Penaltı kaçınca

Braga ikinci yarıya hızlı girdi. Galeno yan direğe takıldı. Kartal karşılık verme adına, savunmasını öne çıkardı. Bu kez de geride açıklar verdi. Umut, 70’te kafa ile skora denge getirdi: 1-1. Taraftarın desteği ile yüklenen Beşiktaş, üç dakika sonra Ljajiç’in Santos tarafından indirilmesi ile penaltı kazandı. Aynı oyuncu penaltıda yan direği geçemedi!

Haberin Devamı

Üç pastan gol yediler

Braga adeta ders verircesine gol buldu. Sadece üç pas ile gelip gol attılar. Eduardo ile 80’de gelen gol, maçın da sonucu oldu: 1-2. Abdullah Avcı’yı istifaya davet eden tribünler, yenilen golde rakibini kaçıran Caner’e de sert tepki verdiler.

YORUM YAZ